Filtrul cautat

Anvelope BKT

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE BKT

Balkrishna Industries Limited, producătorul cunoscut ca BKL, este cel mai important producător din India în ceea ce privește anvelopele off highway. De exemplu, un model de cauciucuri BKT LG-306 este special realizat pentru mașinile de tuns iarba și poți folosi acest cauciuc în acest scop dar și pentru alte vehicule de mici dimensiuni.

Producătorul a intrat pe piață în 1987 și de atunci produce în mod eficient anvelope care, diferit de cele clasice, care sunt destinate drumurilor pe șosele, sunt realizate pentru vehicule mici. Producătorul a dezvoltat în mod particular foarte multe produse destinate industriei agricole.

VITEZĂ ȘI ADERENȚĂ ANVELOPE AUTO BKT

Există BKT anvelope pret bun pentru diferite domenii precum construcții, utilaje sau mașini industriale, agricultură, porturi și mine, ATV-uri, etc. Fiindcă BKT cauciucuri pret corect și-au câștigat în timp un nume pe piața globală, producătorul este prezent în numeroase țări din afara Indiei.

Dacă te interesează niște anvelope BKT LG 306, cele destinate mașinilor de tăiat iarba, trebuie să știi că fiind extrem de rezistente, sunt capabile de a livra rezultate optime fără a strica suprafața grădinii în vreun fel iar acest lucru este unul din cele mai importante atunci când e vorba de aceste tipuri de anvelope. Un cauciuc micuț ca dimensiuni, disponibil în mai multe variante.

Cea mai importantă trăsătură a acestui model de anvelopă este design-ul suprafeței sale, realizat în mod special pentru a nu distruge iarba, în timp.

ANVELOPE BKT IEFTINE

Găsești cu ușurință BKT cauciucuri preturi decente, acestea fiind disponibile pe multe magazine online. Din reputația producătorului, calitatea și rezistența sunt asigurate, astfel încât ai multe șanse, dacă alegi BKT, să îți echipezi vehiculul cu niște cauciucuri rezistente și bune. Pentru a beneficia 100% de calitățile produselor fabricate sub această marcă, asigură-te că înainte să faci comandă de BKT cauciucuri preturi optime, notezi corect dimensiunile necesare.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 446
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 446
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus