Filtrul cautat

Anvelope Austone

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO AUSTONE

Producătorul de cauciucuri Austone este Prinx Chengshan (Shandong) Tire Company este proprietatea unui fond de investiții chinez – Prinx Investment Company, cu sediul în Hong Kong. Pe lângă anvelope Austone, același producător fabrică cauciucuri Prinx, ChengShan și Fortune. Compania este concentrată pe dezvoltare, dezvoltarea de Austone cauciucuri preturi mici și are și facilități în care se testează toate anvelopele.

Inițial, Austone a fost fondată în Australia, iar apoi a avut acces la piața globală datorită fuzionării cu grupul Shandong Chenshan. Au urmat lansările unor noi produse – Athena SP-6, SP-7, SP-01 și SP-112 iar în 2011, distribuția de Auston cauciucuri pret mic a ajuns la 100 de țări.

ANVELOPE AUSTONE IEFTINE – CUM LE GĂSEȘTI?

Înainte de orice decizie asupra mărcii de anvelope noi pe care ți le echipezi pe mașină, trebuie să te gândești și să identifici care sunt nevoile mașinii tale și care sunt obiceiurile tale de condus. Orice anvelopă ai alege, chiar și dacă ai un buget mic, trebuie să fie o echipare pe care să te poți baza într-o călătorie cu mașina. O anvelopă scumpă nu are neapărat niște trăsături potrivite pentru stilul tău de condus, drumurile pe care mergi de obicei sau pentru condițiile meteo ale regiunii în care circuli mai des, iar o anvelopă ieftină nu este neapărat una slabă din punct de vedere calitativ. De aceea, e important să ai în vedere pe lângă preț și două trei trăsături esențiale, care îți sunt necesare. De exemplu, dacă obișnuiești să circuli foarte des pe autostradă, ai nevoie de un indice de viteză mai mare, o stabilitate foarte bună la nivelul cauciucului și o aderență optimă. Dacă ești în căutarea Austone anvelope pret bun, poți folosi comparatorul de pe euro-cauciucuri. Tot acolo ai acces la oferta mai multor comercianți – magazine online de pe piața românească.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 297
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 297
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus