Filtrul cautat

Anvelope Apollo

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO APOLLO

Sediul companiei producătoare de cauciucuri Apollo este în India, dar există sedii sau fabrici de anvelope Apollo și în Zimbabwe, Africa de Sud și Olanda. Producătorul de Apollo cauciucuri preturi bune va deschide în anii ce urmează și birouri în Brazilia și în America de Sud. Începând cu anul trecut, mașinile VW Polo, asamblate în India, au ca echipare din fabrică anvelope Apollo.

Apollo Tires si-a inceput istoria în 1972 și are, în acest moment, patru mărci de anvelope – Apollo, Vredestein (pentru mașini de pasageri, comerciale și off highway) și 2 locale – Kaizen și Regal (destinate camioanelor și autobuzelor). În prezent, Apollo este unul din top 15 producători de anvelope la nivel global.

APOLLO CAUCIUCURI PRETURI VS. CALITATE

Fie că vorbim de anvelope Volkswagen sau Skoda, Apollo cauciucuri pret nu este cel mai mic de pe piață, ci producătorul a comunicat mereu calitatea și standardele înalte de producție. În ceea ce privește anvelope de vară Apollo, acestea au un nivel redus de zgomot (69 de dB), o manevrabilitate foarte bună și o aderență pe uscat excelentă, datorată umerilor lați ai anvelopei. Conform percepției șoferilor, Apollo e printre producătorii de top de anvelope. Astfel, poți găsi anvelope Apollo ieftine, dacă consulți oferta mai multor magazine online de profil dar și un comparator de produse, cum este cel de pe euro- cauciucuri. Înainte de a trece la achiziția propriu-zisă, e important să stabilești prioritățile – care sunt acele trăsături ale noii anvelope care vor adresa optim tipul de drum pe care circuli cel mai des (adică un anumit indice de viteză) sau obiceiurile pe care le-ai căpătat la volan (ex. viraje la viteză mai mare, care pot fi susținute de o anvelopă care să aibă un grad mare de stabilitate). Apollo anvelope pret nu este nici foarte mare – vei găsi trăsături decente ale anvelopelor, care pot îndeplini cu succes nevoile mașinii tale. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 329
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 329
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus