Filtrul cautat

Anvelope Aplus

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO APLUS

Marca de anvelope Aplus este fabricată de grupul chinez Hengfeng Grup, la fabrica din Shandong. Compania este una din cele mai mari companii din China în ceea ce privește producția de cauciucuri și este activă la nivel global – Europa și Statele Unite fiind zone importante în distribuția anvelopelor chinezești. Dacă vrei cauciucuri Aplus, trebuie să știi că acestea au devenit populare datorită prețului mic, ca majoritatea cauciucurilor produse în Asia.

APLUS CAUCIUCURI PRET VS. BENEFICII

Producătorul chinez se laudă cu multe îmbunătățiri la nivel de producție și tehnologie folosită în fabricarea anvelopelor. Iată câteva exemple:

D801 – o anvelopă cu stabilitate ridicată și un mix special de cauciuc care oferă rezistență la rulare

S903 – stabilitate laterală îmbunătățită, rezistență și durabilitate

D268 – potrivită camioanelor, pentru drumuri dificile, fabricată din compuși speciali de cauciuc care măresc rezistența

D608 – durabilitate crescută datorită carcasei optimizate, un design al suprafeței cauciucului care ajută la o mai rapidă eliminare a apei

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE APLUS IEFTINE?

De regulă, Aplus cauciucuri pret mic se găsesc destul de ușor, la magazine online care comercializează anvelope și piese auto sau în magazine fizice, asociate atelierelor auto. Majoritatea mărcilor chinezești sunt extrem de ieftine, comparativ cu brandurile care se fabrică în Europa, însă e de avut în vedere și relevanța trăsăturilor anvelopei. Găsești Aplus cauciucuri preturi mici pe euro-cauciucuri, unde ai la dispoziție oferte de la mai multe magazine online dar și un comparator de produse, pentru a găsi cel mai bun cauciuc la cel mai mic preț. Deci, ai la dispoziție ușor Aplus anvelope pret bun, trebuie doar să te asiguri că beneficiile acestei mărci sunt ceea ce îți e necesar pentru o experiență bună la volan.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 411
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 411
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus