Filtrul cautat

Anvelope R38

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Categoria de prețuri

ANVELOPE R38 – CAUCIUCURI MARI DESTINATE UTILAJELOR AGRICOLE ȘI INDUSTRIALE

La un diametru de cauciucuri r38, vorbim de anvelope extra-mari, destinate unor utilaje grele. Poate fi vorba de anumite modele de tractoare, de utilaje forestiere sau de utilaje industriale. Majoritatea acestor anvelope 38 inch au o limită de viteză de 40 km/h și sunt fabricate cu o rezistență foarte mare, datorită faptului că trebuie să susțină o greutate mare. În construcția unei anvelope pe 38 este necesară inserția unor elemente din oțel în carcasă, canelurile trebuie să fie bine optimizate pentru eliminarea apei, a noroiului și pentru a livra o aderență excepțională.

Achiziția unei perechi de cauciucuri 38 inch este o adevărată investiție, de aceea e important să fii foarte bine informat asupra mărcilor care oferă asemenea produse pe piață. Poți urmări care sunt producătorii care fabrică anvelope mari și specializate, poți analiza atât istoria lor pe piață (uneori o istorie mai mare înseamnă că deja standardele performante în fabricație sunt stabilite și testate) dar poți citi și opiniile șoferilor care au folosit deja această marcă. Un alt indiciu care poate fi de ajutor este țara de fabricație – s-a observat că anvelopele fabricate în Asia au ca avantaj major prețul dar vin și cu dezavantaje de calitate sau rezistență în timp.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 38 PRET BUN?

Pentru a găsi cel mai bun preț dar fără să neglijezi ceea ce promite un anumit producător în termeni de calitate, poți folosi un comparator de produse cum este cel de pe euro-cauciucuri. Pe o pagină separată din website, poți analiza până la 4 modele de anvelope, din punct de vedere al indicilor, etichetelor și standardelor UE dar și al prețului.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 76
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 76
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus