Filtrul cautat

Anvelope R28

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI R28 – DIAMETRU MARE

O pereche ce cauciucuri 28 vor fi potrivite, în funcție de lățime și alte caracteristici, mai degrabă utilajelor agricole și industriale mari. Este vorba de anvelope speciale, mai ales din punct de vedere al construcției. Cu cât este mai mare și mai greu utilajul pe care vor fi montate anvelopele, cu atât și acestea (anvelope 28 inch) trebuie să fie puternic ranforsate (ex. cabluri de oțel inserate în cauciuc), pentru a putea susține greutatea și pentru a avea o durată cât mai mare de viață.

Vei găsi anvelope pe 28 fie de la producători de top (de exemplu Michelin) care au categorii speciale în ofertă, dedicate utilajelor agricole, industriale și forestiere, fie anvelope 28 inch care sunt fabricate de producători specializați pe aceste nișe. Orice marcă ai alege, e important să știi că prețul nu trebuie să fie singurul criteriu de achiziție. Există anvelope foarte ieftine care nu vor rezista în timp și anvelope foarte scumpe, cu trăsături avansare de care e posibil să nu ai nevoie. Astfel, decizia trebuie să îmbine trăsăturile prioritare (în funcție de drumul pe care circulă utilajul tău, o anumită economie de carburant etc.), prețul și promisiunile făcute de producător. Există situații în care este mai bine ca încrederea ta să meargă către un producător cu istorie pe piață (ceea ce se traduce în anumite standarde în producție dar și o testare intensivă), dar există și mărci mai noi pe piață ale căror performanțe pot fi urmărite în cadrul testelor desfășurate de echipele unor reviste de profil.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 28 PRET BUN?

Dacă ești în căutarea unor anvelope r28, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Poți analiza până la 4 modele diferite și vei putea observa, pe o pagină distinctă din site, care sunt diferențele între ele la nivel de indici, standarde și etichete UE dar și preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 133
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 133
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus