Filtrul cautat

Anvelope R26

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

CAUCIUCURI 26 INCH

În general, niște anvelope 26 inch pot fi echipate pe biciclete. Pentru mașinile convenționale, discutăm de un diametru destul de rar întâlnit, care are mai mult de jumătate de metru, mult mai mult decât media cauciucurilor normale. Există însă câteva excepții – modele de anvelope pe 26 pot fi echipate pe câteva modele de SUV-uri și mașini clasice.

MODELE DE ANVELOPE R26

Există modele de cauciucuri r26 de mari dimensiuni care pot fi echipate pe anumite modele de SUV-uri. Pirelli este unul din producătorii de top care fabrică și vând asemenea modele. Performanța variantelor Pirelli de anvelope 26 inch sunt cunoscute pentru aderența în condiții off-road, siguranță și stabilitate.

Alte modele de asemenea anvelope sunt destinate echipării pe mașini și utilaje agricole. Tractoarele au nevoie de forță și anvelope mari pentru a putea să fie mișcate pe câmp în siguranță și pe diferite condiții meteo (ex. ploaie și noroiul rezultat). Astfel, una din cele mai importante trăsături ale unei asemenea anvelope – destinate utilizării în agricultură, este aderența iar acest lucru este realizat prin realizarea unui design special al suprafeței de contact, cu caneluri adânci, care să asigure o cât mai mare aderență.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 26 PRET BUN?

Fiind niște anvelope care au de obicei un preț mai mare, trebuie să te asiguri că alegi acea marcă și acel model care îți oferă cele mai bune beneficii. Este recomandat să pornești analiza de la tipul de teren pe care vei merge cu Suv-ul sau tractorul și să ai în vedere și condițiile meteo din regiunea ta. Apoi, poți folosi comparatorul de anvelope de pe euro-cauciucuri – poți analiza până la patru modele de anvelopă pe o pagină distinctă din site, în funcție de indici, standarde și etichete UE dar și în funcție de preț. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 22
vedeți mai multe 2
a anumitor produse 22
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus