Filtrul cautat

Anvelope R24

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI 24 INCH – PENTRU UTILAJE AGRICOLE ȘI INDUSTRIALE

În general, niște anvelope r24 pot fi echipate pe utilaje agricole și utilaje industriale. Dat fiind faptul că niște cauciucuri r24 inch sunt niște produse destul de scumpe, e important să analizezi cu atenție atât nevoia (ex. tipul de drum pe care va circula utilajul pe care vrei să-l echipezi) cât și oferta (diferențele de preț sau de calitate între mărci pot să te ajute să economisești bani pe termen scurt sau lung).

Anvelopele mari, care sunt realizate pentru utilaje grele au anumite specificități – pentru a putea susține o încărcătură sau o greutate mai mare, acestea trebuie să fie bine ranforsate (ex. cabluri de oțel inserate în anvelopă). Apoi, chiar dacă acest tip de anvelopă nu va fi aproape niciodată folosită pentru viteză, e necesar ca designul suprafeței de contact să fie atât de bun încât să faciliteze o bună eliminare a apei sau a noroiului. Aderența, stabilitatea sau rezistența la uzură sunt trăsături extrem de importante, pe care unii producători le promit, care îți pot garanta într-o anumită măsură o durată de viață lungă a cauciucului și riscuri cât mai mici în ceea ce privește funcționalitatea utilajului astfel echipat.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 24 PRET BUN?

Dacă ești în căutarea unei anvelope 24 inch, poți folosi funcționalitățile euro-cauciucuri. Pe lângă un formular de căutare bine gândit, care îți va livra o listă bogată de oferte de cauciucuri r24 (sau alte dimensiuni dorite), există și un comparator de prețuri. Folosind acest comparator, poți analiza până la 4 modele de anvelope pe 24 – pe o pagină separată din website, vei putea observa care este cel mai bun cauciuc pentru tine (în funcție de indicii, standardele și etichetele UE, preț și alte trăsături ale produsului).

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 205
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 205
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus