Filtrul cautat

Anvelope 225 40 R18

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

Dimensiunea anvelopei 225 40 R18: anvelopa de inalta performanta pentru soferi sportivi

Anvelopele sport ar trebui să îndeplinească cerintele de zi cu zi atât pe pista de curse cat si pe carosabil. Masinile sport au trei recomandari la cumparare.

Totul pentru masinile sport si masinile tunate

Anvelopele cu dimensiunile 225 40 R18 sunt mai ales pentru mașini sport tunate medii și compacte, cum ar fi Mercedes A250, Mazda 3 MPS, sau Golf GTI. Spre deosebire de anvelopele normale, anvelopele sportive trebuie să garanteze nu numai viața ci si manevrabilitate bună in viraje strânse, în special în uscat ca si în condiții de umiditate. Mai mult decât atât, rezistența la rulare și zgomotul de rulare joacă un rol important. Compușii de cauciuc speciali și profilele asigura că abraziunea, chiar și la un stil de conducere rapid, aderenta se simte pe orice vreme.

Câștigător a trei testări

Revista Sport Auto a gasit în testul de anvelope de vară 2013 zece anvelope sport de dimensiunea 225 40 R18. Câștigătorul este Dunlop Sport Maxx RT, o anvelopă echilibrată cu mare performanță la frânare, precizie la direcție , agilitate și rezistență. Dupa ea se plseaza Michelin Pilot Sport 3, care are, de asemenea, o mare precizie și pe trasee uscate oferă o bună aderență. Locul al treilea a fost ocupat, în cele din urmă, de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, care are manipulare ușoară, bune caracteristici de frânare și comportament bun pe drumuri ude. Caracteristicile și prețurile acestor anvelope sunt aproape la fel. Daca anvelopele cumpărate 225 40 R18 le folositi in oras, ar trebui sa cumparati anvelope tout-saison. Pentru distanțe mai mari din întreaga țară și la condițiilor extreme ar trebui sa folositi anvelope de vară - iarnă.

Decisiv pentru achiziționarea de anvelope sport de dimensiuni 225 40 R18 sunt durabilitatea suplimentara și manipularea ușoară, performante bune la frânare și tracțiune puternică în toate condițiile meteorologice.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 565
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 565
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus