Filtrul cautat

Anvelope R22.5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Categoria de prețuri

ANVELOPE R22.5 – CAUCIUCURI PENTRU CAMION

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri r22.5 pentru camionul tău, e important să ții cont de câteva caracteristici foarte importante. Pe lângă marcă și faptul că este recomandat să îți cumperi, dacă e posibil, anvelope noi, indicii la care trebuie să fii atent atunci când iei decizia de a achiziționa o pereche de anvelope sunt tipul de anvelopă, indicele de sarcină, tipul de tracțiune (de exemplu M+S – mud + snow), indicele de viteză, indicele de randament pe carosabil umed, diametrul și dimensiunile (pe cele corecte le găsești în cartea tehnică a autovehiculului) dar și indicele de poluare fonică (nivelul de zgomot).

Pe lângă acestea, trebuie să ai în vedere faptul că niște cauciucuri 22.5 te pot susține în economia de carburant. Consumul depinde de încărcătura pusă pe camion, de forța sa de tracțiune dar și de anvelope. Alte variabile care au impact asupra consumului mai sunt – starea pieselor componente ale motorului și tipul acestuia, dar și de starea anvelopelor. Dacă un camion este utilizat în cele mai bune condiții, tipul de cauciuc ales te poate ajuta să economisești până la 20% carburant.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 22.5 PRET BUN?

Dacă ești în căutarea unor anvelope 22.5, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, pentru a te asigura că găsești acel produs care îți susține cel mai mult stilul de condus. Există o ofertă bogată de anvelope pe 22.5, dar trebuie să ai priorități clare în ceea ce privește trăsăturile unui cauciuc de care ai absolută nevoie.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1311
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1311
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus