Filtrul cautat

Anvelope 215 45 R17

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

215 45 R17 – o anvelopa rapida pentru masini de clasa medie, superioara se de lux

Anvelopele cu dimensiunile 215 45 R17 sunt potrivite pentru masinile sport, limuzine, combi, coupe-uri si decapotabile.Toate, la viteza mare pe autostrada, dimensiuni 215 45 R17 puncteaza.

215 45 R17 – un traseu exact pentru o anvelopa de mare performanță

O anvelopă cu dimensiunile 215 45 R17 este potrivita pentru viteze mari. Din inscriptia se poate observa că la anvelopa de 215 milimetri prima valoare de trei cifre de pe anvelopa este lățimea secțiunii transversale. Lățimea anvelopei precizie in conducere și caracteristici excelente de manevrare. Suprafața late a anvelopei asiguras profilul necesar pentru acvaplanare buna asa cum arata Toyo PROXES T1R. A doua valoare a datelor de pe anvelopa se referă la înălțimea profilului în procente. Anvelopa cu o înălțime a profilului de 45 la suta este una de low-profile. Rezistența lor scazuta la rulare permite o conducere eficienta cu un consum minim de combustibil, la viteze mari.

Anvelope rapide pentru orice vreme

Valoarea pentru înălțimea profilului incheie marcajul anvelopei cu un R care sunt pentru anvelopele radiale. Aproape toate anvelopele noi sunt anvelope radiale. Diagonala se foloseste numai pentru vehiculele mai vechi. Anvelopele radiale au mai multe avantaje, cum ar fi o forță stabilă în viraje și mai puțina uzura. Valoarea R se refera la diametrul jantei. Din datele anvelopei se poate observa că diametrul jantei este de 17 toli. Anvelopele cu dimensiunile 215 45 R17 oferă, de asemenea, pe zăpadă cel mai înalt nivel de siguranta. Ca anvelope foarte bune pentru zăpadă s-au dovedit la testare anvelopele Pirelli Sotto Zero.

Printre anvelopele cu dimensiunile 215 45 R17 sunt o mulțime de modele foarte bune ce pot fi găsite. De foarte înaltă calitate este in sport sunt anvelopele de iarna Dunlop SP Winter Sport M3, care la teste au realizat distanțe foarte scurte de franare.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 367
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 367
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus