Filtrul cautat

Anvelope R21

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI 21 DE INCH – TERRAIN ȘI CAROSABIL

O pereche de anvelope 21 inch sunt destul de mari și în cele mai multe cazuri, trebuie echipate pe vehicule masive. Astfel, ai nevoie de anvelope pe 21 dacă conduci un SUV, un camion sau o dubă. Niște cauciucuri r21 vor oferi un look sportiv și o impresie dinamică unei mașini puternice. Singurul dezavantaj, care vine o dată cu diametrul mare al unei anvelope, este scăderea confortului la volan.

Există anvelope r21 care pot fi echipate și pe vehiculele enduro (în partea din față), iar forța acestora va fi perfectă pentru drumurile off road. Oferta producătorilor pentru motocicletele enduro este destul de bogată și vei găsi cu siguranță un preț bun dacă de exemplu consulți un website ca euro-cauciucuri.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 21 PRET BUN?

În majoritatea testelor, modelele de anvelope 21 inch care au performat bine aparțin mărcilor Michelin, Pirelli și Jaroo. Există variante all season, de vară sau realizate pentru sezonul rece.

Înainte să-ți alegi marca, e recomandat să stabilești care sunt prioritățile. Ai nevoie de o anvelopă care să aibă o distanță mică de frânare? Ai nevoie de o anvelopă care să aibă o stabilitate peste medie? De-abia după ce ai stabilit care sunt top trei trăsături de care ai absolută nevoie la o anvelopă, poți trece la analiza mărcilor. Aici este bine să citești inclusiv testele desfășurate de revistele auto pe anvelope pe 21 inch, pentru a-ți face o imagine despre calitățile mărcii la care te gândești.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1364
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1364
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus