Filtrul cautat

Anvelope R20

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R20 INCH – DESTINATE SUV-URILOR

Niște cauciucuri r20 sunt destul de mari, disponibile în variante de vară, iarnă și all season, majoritatea destinate mașinilor mai mari, de tip SUV. Dacă ești în căutarea unor cauciucuri pe 20 pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, pentru a te asigura că analizezi cu atenție trăsăturile modelelor de pe lista scurtă, dar și pentru a găsi acel magazin care vinde anvelopa dorită la cel mai bun preț.

ANVELOPE PE 20 – TEST AUTO BILD

Un test desfășurat de către echipa revistei Auto Bild a probat mai multe tipuri de anvelope de vară, la dimensiunile 255/35R20 (fata) si 295/30R20 (spate). Au fost testate șase anvelope de vară, montate pe un Jaguar F-Type.

Noul Continental Sport Contact 6 a înregistrat rezultate mai bune decât Michelin Pilot Super Sport, atât pe carosabil umed cât și pe carosabil uscat (manevrabilitate și aderență). Deci, Conti Sport Contact 6 pare a fi o anvelopă excepțională, conform rezultatelor acestui test. O altă surpriză a testului pe cauciucuri 20 inch a fost Hankook Ventus S1 Evo 2. Producătorul Hankook a făcut pași importanți în dezvoltarea unor produse calitative iar dintre toate anvelopele testate de Auto Bild în acest test, modelul de la Hankook este cel mai ieftin.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE 20 INCH IEFTINE?

Dacă ești în căutarea unor anvelope pe 20 ieftine, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Este recomandat ca – înainte să alegi marca noilor tale anvelope, să faci o scurtă prioritizare a trăsăturilor anvelopei. Nu trebuie să-ți cumperi cea mai bună anvelopă ci să decizi care sunt trăsăturile relevante (manevrabilitate, stabilitate, viteză, aderență, distanță de frânare) pentru stilul tău de condus. De exemplu, dacă îți place să conduci sportiv – mergi cu viteză, iei virajele destul de din scurt, etc. – poate este de ajutor să alegi un model de cauciuc care să aibă o stabilitate bună la viteză și să-ți asigure o distanță de frânare mai scurtă. Astfel, alegi o anvelopă care îți susțină stilul de condus și folosești eficient bugetul pe care îl ai la dispoziție. Apoi, după ce ai stabilit care sunt trăsăturile prioritare pe care le cauți la o anvelopă, poți analiza istoricul mărcilor, țara de fabricație, dar și rezultatele la teste, astfel încât să poți alege cea mai bună marcă pentru tine. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 3702
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 3702
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus