Filtrul cautat

Anvelope R19

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R19 – DEDICATE MAȘINILOR MARI

Vehiculele puternice și mari au, de obicei, nevoie de anvelope 19 inch. Multe SUV-uri, dube și camioane trebuie echipate cu asemenea cauciucuri r19 și drept urmare, acest tip de anvelopă este oferit de foarte mulți producători. Avantajul constă într-un aspect foarte sport al mașinii, care poate fi combinat cu jante de aliaj (disponibile în mai multe tipuri de design) pentru ca mașina să capete un look dinamic.

Fiind niște anvelope pentru mașini sport, niște cauciucuri pe 19 inch vor păstra stabilitatea chiar și la viteze mari. Multe din autoturismele BMW seria 3 sunt echipate cu anvelope de 17 inch, însă pot primi chiar și variante de cauciucuri de 18 și 19 inch.

CAUCIUCURI 19 INCH – REZULTATE LA TESTE

Aceste anvelope, destinate mașinilor high și ultra high performance sunt deseori supuse la teste. Anvelopele de vară la dimensiunile 235/ 35 – 19 au fost testate pe un Ford Focus, pentru ca fiecare model să-și demonstreze manevrabilitatea și calitățile sport. Juriul echipei care a desfășurat testul a stabilit că dintre toate cauciucuri 19 inch participante, cele mai performante au fost modelele Barum, Pirelli, Bridgestone, Continental, Hankook și Michelin. Pe lângă caracteristicile sport, niște anvelope pe 19 inch bune ar trebui să suporte și o greutate mare. În ceea ce privește anvelopele off road la aceste dimensiuni, acestea ar trebui să convingă atât pe carosabil cât și în afara lui. Astfel, e de preferat o anvelopă la aceste dimensiuni care să aibă un profil robust și o structură bună.

Un alt test, realizat de revista Auto Bild, a comparat șapte modele de anvelope cu dimensiunile 255/35 r19 pe fata și 275/35 r19 pe spate. Adăugarea unei anvelope late pe spate asigură un aspect sportiv și o dinamică îmbunătățită și este o combinație disponibilă doar pentru mașinile BMW M3 și M4, fiind o optiune greu de depășit din punct de vedere a calității călătoriei cu mașina dar și al aspectului. Au fost testate Continental ContiSportContact 5P, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, Hankook Ventus S1 evo K107, Maxxis VS01 Victra Sport, Michelin Pilot Super Sport, Nankang NS-20 Sportnex și Vredestein Ultrac Vorti.

Anvelopele Hankook au fost marea surpriză a testului – stabilitate laterala pe puntea din față, o eficiență excelentă pe suprafețe umede. Calitatea frânării pe suprafețe umede al anvelopei Hankook a depășit chiar și Michelin.

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri pe 19 pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri pentru a găsi cea mai bună anvelopă pentru stilul tău de condus. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 5494
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 5494
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus