Filtrul cautat

Anvelope R19.5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Categoria de prețuri

ANVELOPE R19.5 – PENTRU CAMIOANE

Dimensiunea de cauciucuri r19.5 este de obicei destinată camioanelor iar decizia asupra celei mai bune perechi de cauciucuri trebuie să înceapă de la o analiză detaliată a mai multor variabile. În primul rând, condițiile în care va circula camionul sunt extrem de relevante în cadrul acestei analize. Există diferențe importante între trăsăturile unei anvelope pe 19.5 inch care va fi necesară în condiții off road și una care va fi folosită pentru circulația în șantiere de construcții. Niște anvelope 19.5 care vor fi folosite pe camioane de marfă sunt și ele diferite, iar cele care vor fi folosite pentru rularrea pe autostrăzi sau drumuri urbane sunt de înaltă calitate (rezistența la rulare, aderența, greutatea ce poate fi susținută, etc.).

Există cauciucuri 19.5 universale (pentru traficul pe drum cu asfalt) dar și cauciucuri de camioane destinate drumurilor de țară – cauciucuri speciale. Există categorii de anvelope camioane all season, de vară sau iarnă, toate cu avantajele lor.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 19.5 PRET BUN?

Dacă ești în căutarea unei asemenea dimensiuni de anvelope, e important să dedici un pic de timp pentru a te informa asupra celor mai bune mărci și asupra celor mai bune prețuri oferite de magazinele care comercializează aceste tipuri de produse. Poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, unde poți analiza până la 4 modele de anvelope pe o pagină separată din site. Acolo vei putea compara indicii, standardele și etichetele UE, prețul și trăsăturile pe care producătorul le promite pentru fiecare model de cauciuc.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 263
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 263
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus