Filtrul cautat

Anvelope R18

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI R18 – CONTACT SIGUR CU SUPRAFAȚA CAROSABILULUI

Există o ofertă bogată de anvelope r18, acestea putând fi echipate pe multe tipuri de mașini. Mulți producători de top, cum ar fi Hankook, Continental, Dunlop sau mai puțin cunoscuți – Fulda, oferă pe piață modele de anvelope din această categorie. Există cauciucuri 18 inch special realizate pentru sezonul cald, pentru cel rece sau cu trăsături optimizate pentru all season, inclusiv cu diferențe importante la nivelul compoziției de cauciuc.

ANVELOPE 18 DE VARĂ – REZULTATE LA TESTE

Majoritatea revistelor auto importante realizează destul de des teste pe diferite modele de anvelope. Aceste teste au anumite criterii, considerate relevante de șoferi și ca urmare a desfășurării lor, se stabilesc cele mai bune anvelope. În majoritatea cazurilor anvelopele performante aparțin producătorilor de top la nivel global însă există situații în care mărci mai puțin populare au rezultate excelente pe anumite nișe ale testului.

În 2017, revista EVO a testat anvelope pe 18 inch în cadrul unui test la care au fost supuse unor probe de foc nouă modele de cauciucuri. Testul a stabilit câștigătorul în modelul Michelin Pilot Sport 4 fiind extrem de performantă pe carosabil umed (a 5-a victorie din cinci teste la care a participat anvelopa producătorului Michelin). Pe locul doi s-a situat Pirelli P Zero, singurul neajuns (comparat cu câștigătorul competiției) fiind referitoare la manevrabilitate și echilibru în mers. În testul la acvaplanare în viraje, acest model (Pirelli P Zero) a ocupat locul 8. Pe locul trei la acest test de anvelope 18 a fost Premium Contact 6 de la Continental. Acest model al celor de la Continental imbină cu succes trăsăturile a două modele anterioare – Sport Contact 5 și Premium Contact 5, oferind și performanțe bune și manevrabilitate excelentă în condiții de carosabil umed. Dezavantajul acestui model de cauciucuri pe 18 inch este însă, în mod neașteptat, manevrabilitatea pe carosabil uscat.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 7999
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 7999
Ist eine bezahlte Anzeige

În cadrul testului revistei EVO, rezultate decente au mai avut și modele de anvelope de la Falken (FK510 – profilul a fost pe ultimul loc în ceea ce privește consumul de carburant – adaugă 1.3% consumului, fiind și niște cauciucuri grele), pe locul 4. Pe locurile 5,6 și 7 s-au situat modelele de cauciucuri pe 18 pret bun de la Dunlop (Sport Maxx RT2), Bridgestone (Turanza T001 Evo) și Hankook (Ventus S1 Evo2). Modelul de la Dunlop a fost printre cele mai performante pe carosabil uscat, cu o rezistență bună la rulare însă cu probleme pe carosabil umed. Bridgestone au înregistrat performanțe bune pe carosabil umed iar modelul Hankook, ca de obicei, se situează la mijloc ca și parametri, cu performanțe medii la majoritatea categoriilor de situații testate. O surpriză a venit de la modelul Goodyear Eagle F1 Assymmetric 3, care a ocupat doar locul 8. Deși mulți șoferi au încredere în modelul Goodyear, comparativ cu celelalte modele testate, anvelopa de 18 inch a scorat slab, mai ales la manevrabilitatea pe carosabilul uscat și la testele subiective. 

In sus