Filtrul cautat

Anvelope R17

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R17 – CELE MAI BUNE MODELE

Dimensiunea anvelopei pe care trebuie să o echipezi pe mașină este disponibilă în cartea tehnică a mașinii tale sau inscripționată pe lateralul cauciucului deja montat pe mașină. Atunci când ai nevoie de anvelope pe 17 inch, acestea sunt în general optimizate pentru performanță și aerodinamică.

Câștigătorului testului de cauciucuri pe 17, în 2013, este un model din categoria Michelin Energy Saver Plus, o anvelopă de vară rezistentă la rulare și eficientă din punct de vedere al consumului de carburant care, conform producătorului, convinge prin performanțe atât pe carosabil uscat cât și pe carosabil umed și are și un pret bun, raportat la trăsături.

Un alt model de anvelope 17 care a performat bine la testele desfășurate de publicații sau instituții auto este Dunlop SP Sport Maxx RT, o anvelopă de vară cu trăsături sport. Acest model din categoria cauciucuri r17 este sigură, echipând-o pe mașină îți asiguri economia de carburant (o rezistență bună la rulare) și a răspuns bine drumurilor pe carosabil umed și uscat.

Un al treilea model care s-a detașat prin rezultatele bune, în cadrul testelor pe cauciucuri 17 inch este Semperit Speed Life FR. Este o anvelopă care are performanțe bune pe carosabil umed și uscat, are o rezistență bună la rulare și în plus, poate fi caracterizată printr-o manevrabilitate optimă. În cadrul testelor ADAC au fost testate anvelope de 17 inch pentru performanța pe drum, capacitatea de frânare, rezistența la uzură și nivelul de zgomot. Locurile de top au fost ocupate de mărci de anvelope din categoria premium, ale producătorilor cunoscuți.

Există și modele de 17 inch all season. În general, avantajul major al unei anvelope all season este că vei scăpa de bătăile de cap cu schimbatul anvelopelor și există modele (pentru toate dimensiunile) care reprezintă un compromis decent între un cauciuc de vară și unul de iarnă. Pentru categoria de 17 inch/ all season, unul din modelele care s-au remarcat în timpul testărilor este Vredestein Quatrac 3 FSL, o anvelopă care bifează cu succes atât trăsături relevante și performante cât și un preț bun.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPA BUNĂ PENTRU MAȘINA TA?

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri pe 17 pret bun, marca nu este singura variabilă pe care trebuie să o ai în vedere. Bugetul pe care îl ai disponibil trebuie să acopere acele trăsături ale unei anvelope care îți sunt necesare ție și mașinii tale, trăsături care pot fi îndeplinite cu succes și de o marcă mai puțin cunoscută sau mai puțin scumpă.

Fiecare șofer are stilul său de condus, un aspect esențial atunci când te informezi în vederea achiziționării unei perechi de anvelope noi pentru mașină. Nu e nevoie să-ți cumperi cea mai bună anvelopă, din toate punctele de vedere ci e important să găsești un cauciuc cu trăsături care să susțină stilul tău de condus. De exemplu, dacă îți place să conduci mai degrabă sportiv, ar trebui să alegi un cauciuc care să aibă o manevrabilitate bună și o stabilitate optimizată la viraje. Iar dacă obișnuiești să circuli cu o viteză moderată, vei beneficia cu siguranță dacă alegi o anvelopă cu o rezistență mai redusă la rulare, care aduce un randament kilometric bun. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 10969
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 10969
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus