Filtrul cautat

Anvelope R16.5

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE 16.5 INCH

Majoritatea modelelor de cauciucuri 16.5 sunt destinate utilajelor agro-industriale. Pe lângă diametru, există anumite inserții din fabricație care asigură specificitatea nișei – în general, pentru utilaje agricole sau industriale, sunt necesare inserții de oțel în construcția anvelopei, pentru ca aceasta să poată susține atât o greutate mai mare a mașinii dar și o aderență mult mai mare. Aderența este importantă fiindcă multe utilaje agricole trebuie să meargă pe terenuri dificile (pâmânt, noroi, etc.) iar o anvelopă bună ar trebui să livreze fără probleme acest tip de trăsătură.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 16.5 PRET BUN?

În general, înainte de a alege marca noii tale anvelope, e recomandat să stabilești care sunt trăsăturile prioritare. Astfel, te asiguri că vei cheltui în mod eficient bugetul pe care îl ai disponibil pentru anvelope pe 16.5.

Apoi, poți folosi euro-cauciucuri – ai la dispoziție, în urma completării formularului de căutare pe site, mai multe oferte pentru diferite modele de cauciucuri r16.5, de la magazine online de top de pe piața din România. Mai mult, dacă nu te poți hotărî între mai multe modele de anvelope r16.5 poți utiliza comparatorul de anvelope de pe euro-cauciucuri. Poți compara până la 4 modele distincte de anvelope, pe care le vei analiza pe o pagină separată din website, în funcție de indici, standarde și etichete UE dar și de preț. Astfel, te asiguri că decizia pe care o iei este cea mai bună și ca preț dar și ca trăsături ale produsului.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 46
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 46
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus