Filtrul cautat

Anvelope R15

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R15 – O DIMENSIUNE POTRIVITĂ MULTOR MAȘINI

Pentru a găsi dimensiunea corectă a cauciucurilor ce pot fi montate pe mașină, trebuie să verifici cartea tehnică a mașinii. Există cazuri în care poate fi montată o singură dimensiune de anvelope, dar și situații în care pe o anumită mașină este posibilă echiparea a mai multor dimensiuni de cauciuc. Pentru a identifica dimensiunile de anvelope omologate pentru mașina ta, este cel mai bine să consulți documentele mașinii – altfel, poți risca probleme legale, o incompatibilitate cu mașina, sau poți risca probleme la asigurare sau la ITP.

Mărimea de cauciucuri r15 este destul de des întâlnită la mașini iar modele din această categorie (cauciucuri 15 inch) sunt disponibile pentru vară, iarnă dar și all season. Această dimensiune de anvelope pe 15 inch este produsă de majoritatea producătorilor cunoscuți de cauciucuri. Printre cei mai cunoscuți – Dunlop, Michelin, Continental, Hankook, Pirelli.

CUM GĂSEȘTI CELE MAI BUNE ANVELOPE 15 INCH?

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri pe 15 inch pret bun, poți folosi funcționalitățile simple ale euro-cauciucuri. Dar înainte de a alege marca anvelopelor, e recomandat să faci o prioritizare a trăsăturilor viitoarei tale anvelope.

Una din cele mai importante variabile atunci când îți alegi o anvelopă nouă este stilul tău de condus. Fiecare șofer conduce diferit și are preferințe personale în ceea ce ține de viteză, viraje, frânare. Acest aspect este esențial atunci când alegi anvelopele, pentru că este de dorit să cumperi acele anvelope care îți susțin stilul de condus, într-un mod cât mai specific. De exemplu, dacă îți place să conduci sportiv, cu viteză și ieși des pe autostrăzi, ai putea să alegi cauciucuri pe 15 inch care să promită manevrabilitate ridicată, stabilitate la viraje și care să asigure cea mai mică distanță de frânare posibilă în bugetul tău. Dacă, în schimb, conduci cu viteză mai mică și ieși foarte rar din oraș, este important să te concentrezi pe rezistența la rulare și la economia de carburant.

Un alt detaliu important este reprezentat de vremea din regiunea în care locuiești. De exemplu, dacă locuiești la munte, unde temperaturile sunt foarte scăzute pe timpul iernii și se întâmplă des să fii nevoit să conduci pe gheață sau pe zăpadă, atunci poți căuta un cauciuc de la o marcă nordică (producătorii nordici sunt cunoscuți pentru trăsăturile bune pe timp de iarnă pe care le au anvelopele lor). Pentru temperaturi foarte mari pe timp de vară, există producători care promit o rezistență bună a anvelopelor, datorită folosirii unor compuși de cauciuc speciali.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 8575
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 8575
Ist eine bezahlte Anzeige

Pe euro-cauciucuri găsești chiar și un comparator de produse – poți analiza până la patru modele de anvelope, pe o pagină separată din site. Astfel, pe lângă preț, vei mai avea la dispoziție informații legate de indicii și standardele UE, dar și de alte trăsături ale anvelopelor.

La final, după ce ai adunat aceste informații, poți face un mic research despre mărcile anvelopelor. Există mai multe categorii de anvelope printre care și Premium, Budget, Economy. În ceea ce privește țara de fabricație a acestora, în general majoritatea anvelopelor din categoria Budget (prețuri foarte mici) sunt fabricate în Asia, pe când cele Economy sau Premium sunt mai degrabă produse în fabrici din Europa sau America. Bineînțeles, există și excepții de mărci de anvelope fabricate în Asia care au trăsături optime și mărci fabricate în Europa care nu sunt foarte rezistente. Dacă vrei să aprofundezi aceste informații legate de fiecare marcă, poți căuta informații despre testele de anvelope care au fost desfășurate de publicații auto.

In sus