Filtrul cautat

Anvelope R14

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R14 – PENTRU MAȘINILE MICI

Categoria de cauciucuri r14 este destinată modelelor de autoturisme mici – Ford Fiesta, Hyunday i10, Mirsubishi Colt, Subaru Justy, Toyota Yaris și VW UP. În cadrul unor teste desfășurate de reviste auto pe dimensiunea 175/65 R14, rezultatele au fost surprinzătoare. Modelele de cauciucuri 14 inch câștigătoare nu au aparținut categoriei Premium, fabricate de producătorii de top la nivel global, ci mărci de nivel secundar ca și popularitate. Falken și Semperit s-au aflat în fruntea clasamentului, cu performanțe excelente – conform echipei care a derulat testul, în 2018, în ceea ce privește indici precum distanța de frânare, comportamentul pe carosabil umed sau uscat sau manevrabilitate.

Alte teste realizate de ADAC au stabilit Michelin Energy Saver Plus ca cea mai eficientă anvelopă de 14 pentru vară. Chiar și în ceea ce privește modelele de iarnă, Michelin convinge din nou (Michelin Alpin A4), iar pe locul doi găsim modelul Continental ContiWinterContat TS 800 (tracțiune bună pe zăpadă, gheață și carosabil umed). În categoria de anvelope de 14 all season, testele au arătat că cea mai bună variantă este Goodyear Vector 4Seasons.

ANVELOPE 14 INCH – PRODUSE CU TRADIȚIE

Modelul de anvelope pe 14 inch este unul tradițional și deși în anii recenți o tendință importantă este către anvelopele mai late, vânzarea/ cererea de modele de 14 a rămas la fel de mare, mai ales datorită faptului că este destinat mașinilor micuțe, care sunt foarte populare la nivel urban. Există modele de cauciucuri pe 14 inch și pentru vară, și destinate sezonului rece, dar și all-season – modele care reprezintă un compromis între trăsăturile unui cauciuc de vară și rezistența unuia de iarnă.

Unul din motivele pentru care există multe modele de cauciucuri pe 14 pret mic este abundența ofertei. Diferit de modelele cu o lățime mai mare, versiunile de 14 sunt deseori mai ieftine și fiind parte dintr-o ofertă bogată (mulți producători oferă această dimensiune pe piața auto) poți fi sigur că vei găsi astfel de anvelope, orice buget ai avea. Pentru o mașină micuță, o anvelopă cu diamentrul interior de 35.56 cm asigură siguranța și stabilitatea pe carosabil iar rezistența la uzură are ca avantaj faptul că aduce cu sine un consum mic de carburant. În ceea ce privește indicele de viteză, în general este între 180 și 195 km/h (acest indice nu se referă la viteza legală, bineînțeles, ci este un indice referitor la performanța anvelopei).

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 4800
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 4800
Ist eine bezahlte Anzeige

CUM GĂSEȘTI ACEST TIP DE ANVELOPE?

Dacă ești în căutarea unor anvelope de 14 inch pentru a ți le echipa pe mașină, este recomandat să stabilești întâi care sunt prioritățile în ceea ce privește trăsăturile anvelopei, în funcție de stilul tău de condus. Apoi, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, unde analizezi până la 4 modele de anvelope diferite, din punct de vedere al prețului și al indicilor și standardelor UE.

In sus