Filtrul cautat

Anvelope R13

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE R13 – PENTRU MAȘINILE MICI

Categoria de cauciucuri r13 este una din dimensiunile cele mai mici de anvelope. Vorbim de un diametru de 33 de centimetri asociat unei anvelope 13 inch, iar aceste cauciucuri sunt de obicei echipate pe mașini precum Renault Twingo, Ford Fiesta sau Fiat Panda.

În genereral, majoritatea modelelor de cauciucuri pe 13 inch au o viteză maximă de 200 km/h și vin cu o capacitate de a susține încărcături de 77-106 kg. Există, bineînțeles, diferențe importante de comportament al unui model de anvelope 13 inch, în funcție de compoziția de cauciuc, de marca acestuia și de condițiile în care a fost fabricat (există fabrici în care standardele sunt foarte înalte și fabrici în care calitatea este sacrificată pentru volum).

OFERTA DE CAUCIUCURI 13

Fiecare producător important la nivel global oferă pe piață anvelope pe 13 inch, uneori într-o varietate foarte mare. Vei găsi cu ușurință anvelope pe 13 din mărci care aparțin Dunlop, Continental, Toyo, Evergreen, Pirelli și altele. Există anvelope de 13 destinate echipării pe timp de vară, pentru iarnă sau all season. Fiind un model destul de popular, mai ales pentru mașinile mici, de oraș, există și cauciucuri pe 13 pret mic dar și la o calitate excelentă.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE DE 13 IEFTINE?

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri pe 13 pret bun pentru a-ți echipa mașina, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri dar și formularul de căutare prin completarea căruia vei avea acces rapid la anvelope la cele mai bune prețuri de pe piață. Nu ignora nici importanța research-ului – chiar și când ți-ai format o opinie despre o anumită marcă, poți consulta rezultatele testelor desfășurate de revistele auto pe modelele de anvelope ale acelei mărci, pentru a stabili cu siguranță dacă acea marcă este una calitativă.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1985
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1985
Ist eine bezahlte Anzeige

Este important, înainte de a alege marca noii tale anvelope să prioritizezi trăsăturile de care ai absolută nevoie, totul în funcție de obiceiurile tale la volan. Există anvelope cu diferite trăsături – unele au o frânare de excepție, altele o foarte bună manevrabilitate, altele un randament kilometric bun sau un consum redus de carburant. Deși o anvelopă poate avea mai mult de o asemenea trăsătură, nu vei găsi o anvelopă care să le aibă pe toate. De aceea, trebuie să decizi ce ai nevoie, cu precădere, de la o anvelopă. De exemplu, dacă circuli cu o viteză medie, mai mult în oraș, poți să te îndrepți către o anvelopă cu o rezistență bună la rulare, pentru un randament kilometric bun și un consum mic de carburant.

Dacă, de exemplu, ești fanul stilului de condus sportiv și ieși destul de des cu mașina pe autostradă iar viteza ta este mai degrabă mare, te-ar ajuta destul de mult să ai niște anvelope cu o stabilitate crescută, care te va ajuta la viteză dar și la viraje. Mai mult, poate că este binevenită și o distanță mică de frânare, pentru a avea mereu situația sub control.

In sus