Filtrul cautat

Anvelope R10

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

CAUCIUCURI R10 – DESTINATE MOTOCICLETELOR

În general, tendința de pe piața anvelopelor auto este de deplasare către anvelope de dimensiuni mai mari, astfel încât în majoritatea cazurilor, vei găsi anvelope 10 inch pentru motociclete. Niște cauciucuri 10 inch sunt printre cele mai mici (dacă nu cele mai mici ca și diametru), astfel încât oferta de pe piață nu va fi la fel de bogată precum este în cazul unor cauciucuri de 16, de exemplu.

Un producător destul de cunoscut care oferă aceste anvelope r10 în variante de vară dar și de iarnă este Maxxis. Aceste anvelope pe 10 de la Maxxis oferă suficientă manevrabilitate, un confort ridicat dar și o bună stabilitate, perfect optimizate pentru drumurile în oraș.

CUM GĂSEȘTI CAUCIUCURI PE 10 PRET BUN?

Dacă ești în căutarea unor anvelope cu acest diametru, poți folosi euro-cauciucuri – formularul de căutare împreună cu un comparator de produse te vor asigura că găsești cel mai bun produs pentru tine, la cel mai mic preț de pe piață. Este recomandat ca înainte să alegi marca anvelopelor, să faci o scurtă analiză în urma căreia să stabilești trăsăturile prioritare pentru noua anvelopă. În funcție de stilul tău de condus, poți alege o trăsătură precum stabilitatea la viteză, aderența pe umed sau o distanță mică de frânare, pentru a-ți susține obiceiurile la volan în mod constructiv.

Pe euro-cauciucuri ai la dispoziție oferte de la cele mai importante magazine online care comercializează anvelope pe piața românească. Analizând cu atenție ofertele, vei putea stabili care este modelul cel mai bun pentru tine și vei găsi cu ușurință și acel magazin care vinde modelul la cel mai bun preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 540
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 540
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus