Filtrul cautat

Anvelope de vară 255 35 R18 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


Anvelope vara 255 35 r18: performanță ridicată pentru mașini middle și upper class

Anvelopele din categoria de dimensiuni anvelope vara 255 35 18 sunt cauciucuri populare pentru mașinile mai sport, cum ar fi Mazda MX-5, BMW 550i sau Mercedes S-Class. Direcția generală pe care o urmăresc producătorii de anvelope este să adauge capabilități sportive oricărui model de mașină, mai ales prin calități excelente de frânare și pe drum umed și pe drum uscat.

Un look sport și frâne din scurt

Dimensiunile ne arată că în această categorie vorbim de niște anvelope mai late, cu caracteristici specifice precum – manevrabilitate excelentă, tracțiune ridicată, capacitatea sporită a mașinii de a efectua frânări din scurt. Mai mult, la aceste dimensiuni, vorbim de o anvelopă low profile, care asigură o stabilitate bună la viraje. În general, producătorii folosesc pentru această categorie un mix de cauciuc mai moale, astfel ajutând greutatea mașinii să fie distribuită pe o mai mare suprafață a cauciucului.

Anvelope vara 255 35 r18 ieftine

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 255 35 R18 pret bun, folosește formularul de căutare de pe euro-cauciucuri – ai astfel acces rapid la o gamă mare de variante, de la diferiți producători și vândute de diferite magazine online pe piața din România.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 92
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 92
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus