Filtrul cautat

Anvelope de vară 225 50 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 225 50 17 – ANVELOPE CU FOARTE BUNE CALITĂȚI LA DRUM UMED

În trecut, s-a observat o creștere în densitate pe piața anvelopelor. Acest lucru are un impact asupra anvelope vara 225 50 r17, care au cunoscut în ultimul timp o îmbunătățire la nivel de preț, având în vedere valoarea lor mare atunci când discutăm de manevrabilitate pe drum umed sau uscat.

ANVELOPE VARĂ 225 50 R17 NOI - DIMENSIUNI LA MODĂ PENTRU ANVELOPE

Această dimensiune este echipată predominant pe mașinile din middle class sau upper middle class. Dacă te uiți cu atenție la oferta existentă la acest tip de dimensiune a anvelopei, vei observa că există cel puțin 100 de modele diferite de anvelope , o varietate mare de opțiuni pentru cauciucuri cu care îți poți echipa mașina. În plus, un alt aspect care dă indicii despre acest tip de anvelopă este faptul că există o cerere în creștere pentru acest tip de produs. Acest lucru înseamnă că producătorii de anvelope sunt aliniați la această tendință și dezvoltă metode calitative pentru a realiza anvelope din ce în ce mai performante.

PROGRESUL ÎN DEZVOLTARE

Din moment ce mașinile cu anvelope de aceste dimensiuni pot atinge de la 210 km/h (H) până la 300 km/h este extrem de avantajos pentru un producător să aleagă fabricarea de anvelope de această dimensiune, ca și anvelope de vară care nu prezintă niciun risc în condiții de drum umed.

Rezultatele testelor comparabile cu cele desfășurate de ADAC au dezvăluit că s-a înregistrat un progres substanțial, un rezultat care promite călătorii extrem de confortabile pe drumuri umede. Aceste două modele de anvelope de la Continental (ContiSportContact 5) și Michelin (Pilot Sport 3) au avut rezultate bune. La fel, conving și anvelopele de la Goodyear (Eagle F1 Assymmetric 2) și Vredestein (Ultrac Vorti), pe testele de condus pe drum uscat. Este de notat că anvelopele de la producătorii menționați mai sus arată o performanță echilibrată în domenii diferite.

Dacă vrei anvelope vara 225 50 r17 ieftine, trebuie doar să folosești formularul de la noi de pe site și să alegi din listă produsul cu prețul care se încadrează în bugetul tău. Anvelope vara 225 50 r17 pret diferă de la producător la producător, însă poți identifica și magazinele specifice care au cele mai bune oferte sau chiar și promoții. Anvelope vara ieftine 225 50 r17 sunt ușor de găsit, dacă te informezi foarte bine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 273
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 273
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus