Filtrul cautat

Anvelope de vară 195 60 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 195 60 R15 – CONFORTABILE ȘI PE SOARE ȘI PE PLOAIE

Anvelope vara 195 60 r15 noi – unele din cele mai populare dimensiuni de anvelope pentru mașini, Motivul pentru acest lucru este echilibrul – consumul mic de combustibil este optim raportat la confortul la volan. Astfel, un număr foarte mare de producători de anvelope, cunoscuți la nivel internațional, oferă această dimensiune de cauciuc.

TRACȚIUNE PUTERNICĂ ȘI MANEVRABILITATE OPTIMĂ

Anvelopele de aceste dimensiuni au fost testate pe mașini din gama compactă, mașini mici ca Audi A3, VW Polo sau Renault Clio. Focusul pe aceste anvelope – caracteristicile la condus și economia de combustibil. Lățimea livrează o rezistență la rulare optimă. Și tracțiunea vehiculului și manevrabilitatea, frânarea pot fi îmbunătățite însă înălțimea anvelopei oferă un nivel înalt de confort.

CONSUM REDUS DE BENZINĂ – ANVELOPELE CONTINENTAL

Dacă ești în căutarea anvelope vara 195 60 r15 ieftine, atunci folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Dacă urmărești să ai funcționalități cât mai bune, și poți să faci o investiție în echiparea mașinii tale, atunci trebuie să știi că una din cele mai populare produse de aceste dimensiuni este Continental ContiPremiumContact 5, un produs care livrează o aderență pe asfalt ud foarte bun și consum mic de benzină. Aderența pe drum umed este catalogat în UE cu clasa A pentru această anvelopă, iar ca și eficiență în consum, anvelopa de vară aparține clasei C. Acest tip de anvelopă permite un maxim de 240 km/h iar zgomotul este de 71 de decibeli.

CUM ALEGI ANVELOPA POTRIVITĂ PENTRU MAȘINA TA?

Dacă vrei anvelope vara 195 60 r15 pret bun – consultă oferta de pe euro-cauciucuri. Poți alege acel cauciuc care îndeplinește cel mai bine cerințele tale – atât cele tehnice, legale, în ceea ce privește dimensiunile cauciucului care poate fi echipat pe mașina ta, cât și cele legate de bugetul total pe care îl poți aloca sau de alte caracteristici care ar putea transforma achiziția într-o investiție pe termen lung în confort crescut la volan, manevrabilitate și capacitate de frânare.

Anvelope vara ieftine 195 60 r15 de la producători de top și cele mai bune magazine online din Romania!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 144
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 144
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus