Filtrul cautat

Anvelope Dunlop Sport BluResponse

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Anvelope Sport Blueresponse Dunlop

Producatorul se mandreste cu faptul ca o pereche de cauciucuri Dunlop Sport Blueresponse au rezultate excelente. 2.8 metri distanta mai scurta de franare pe umed (comparativ cu media competitorilor), 3 metri distanta mai scurta de franare pe uscat, un design special conceput pentru economie de combustibil - imbunatatita cu 30% fata de modelul anterior. In plus, Dunlop promite si un nivel redus de zgomot.

Forma aerodinamica a Dunlop Sport Blueresponse si compusii de cauciuc care nu permit incalzirea excesiva si astfel ajuta la reducerea rezistentei la rulare. Aceasta functionalitate de design se traduce, conform reprezentantilor Dunlop, printr-o reducere a costurilor de combustibil estimata la aproximativ 100 euro pe an.

O pereche de anvelope Dunlop Sport Blueresponse au in compozitie si polimeri care ajuta la manevrabilitate dar si pentru o aderenta crescuta, trasaturi utile mai ales in cazul unor drumuri ude. Riscul acvaplanarii este si el destul de mic, datorita unor caneluri circumferentiale largi, pe banda de rulare. Astfel Dunlop Sport Blueresponse pret nu va fi din cele mai mic, insa pe termen lung, avantajele pentru soferi sunt bune.

De unde se cumpara Dunlop Sport Blueresponse

Gasesti anvelope Dunlop Sport Blueresponse pret bun atat in magazine fizice cat si la furnizori cu magazine online, care iti pot livra cauciucurile acasa. Daca folosesti functionalitatile euro-cauciucuri, poti afla care este pretul cel mai bun pentru modelul dorit. La o simpla folosire a campului de cautare de pe euro-cauciucuri, vei vedea o lista de produse si la click pe una din variante, vei putea analiza rapid care sunt furnizorii care au pe stoc anvelopele dorite, si care este cel mai bun pret Dunlop Sport Blueresponse. Bineinteles, poti, intr-un mod simplu, sa compari Dunlop Sport Bluerose compari cu un alt model, cu trasaturi similare, folosind functionalitatile website-ului euro-cauciucuri.

Alte trasaturi ale Dunlop Sport Blueresponse

Producatorul se mai lauda cu performante excelente pe carosabil umed, cu un nivel redus de zgomot (canalele din umerii cauciucului sunt inchisi, tocmai pentru a bloca zgomotul si pentru a-ti oferi o experienta la volan mai linistita) dar si o distanta mai scurta de franare, pe carosabil ud si umed. In plus, la anvelopa Dunlop Sport Blueresponse mai e de mentionat cureaua fara imbinari, protectia maxima pentru flansa jantei, profilul multi radius dar si design-ul asimetric al benzii de rulare si profilul mai plat al benzii de rulare. Intreaga generatie noua de anvelope Dunlop prezinta un profil aplatizat al benzii, ceea ce inseamna o crestere a suprafetei de contact, un detaliu cu impact asupra stabilitatii cauciucului.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 67
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 67
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus