Filtrul cautat

Anvelope de vară 195 65 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


VĂ PREZENTĂM ANVELOPELE DE VARĂ 195 65 r15

Dimensiunea anvelope vara 195 65 r15 transformă acest produs într-unul care bifează toate criteriile de analiză a unei anvelope. Șoferii care conduc mașini din clasa compact apreciază atât manevrabilitatea, cât și efectul unui consum redus a unei asemenea anvelope. Și acest tip de anvelope vara 195 65 r15 noi sunt în dotările standard ale multor mașini, astfel încât producătorii de cauciucuri sunt activi în a îmbunătăți și a scoate o performanță maximă din aceste anvelope.

O VARIANTĂ OPTIMĂ

Anvelope vara 195 65 15 poziționează produsul ca unul de mijloc, între cauciucurile late și anvelopele mai înguste echipate pe mașini. Această dimensiune specific încurajează condusul sportiv și un stil de condus fluent. Modele de mașini de la Audi (A3), Fiat (Bravo), BMW (seria 1), Honda (Civic) și altele pot fi perfect controlate și aduse la limită, fără ca acest lucru să aducă vreun risc în trafic. Indexul de viteză este diferit, de la un producător la altul. De exemplu, modelele de anvelopa vara noi 195 65 r 15 de la Michelin au un index de viteză H, caz în care viteza maximă poate ajunge până la 210 km/h, pe când anvelopele de aceeași dimensiuni de la Vredestein permit o viteză maximă de până la 240 km/h, cu indicele de viteză V.

ANVELOPE ECHILIBRATE, CU UN BUN RAPORT PREȚ/ PERFORMANȚĂ

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 195 65 r15 ieftine, trebuie să știi că avelopele cu care este echipată mașina ta sunt un model extrem de versatil și ai la îndemână foarte multe variante din care poți alege. Aici pot fi utile informațiile testelor pe acest tip de produs, pentru a identifica marca cea mai bună pentru nevoile tale. De exemplu, o anvelopă la dimensiunile 195 65 r15 recomandată de teste este Dunlop Spport Blu, care a impresionat prin rezultatele bune în cazul conducerii mașinii atât pe un drum umed cât și pe unul uscat, dar și în cazul calității frânării pe distanțe scurte. Mai mult, anvelopele de la Dunlop au arătat îmbunătățiri și în cazul consumului de benzină dar și un grad mic de uzură de-a lungul timpului. Surprinzător a fost rezultatul anvelopelor produse de Vredestein, care au livrat performanțe care le-au situat pe locul doi. O anvelopă echilibrată, care vine cu un raport preț/ performanță foarte bun.

Dacă te interesează anvelope vara ieftine 195 65 R15, e foarte simplu să afli ce tip de cauciucuri au un preț mai bun. Trebuie doar să introduci datele în formularul de pe site-ul nostru și să consulți apoi lista cu tipurile de anvelope vara 195 65 r15 pret bun.

Nu uita, cauciucurile de vară sunt realizate special pentru temperaturile sezonului cald. Este importantă și media din timpul verii care este înregistrată în regiunea în care vei conduce – de exemplu, chiar dacă România nu este una din cele mai calde regiuni, vara au fost înregistrate temperaturi destul de ridicate, fapt care va face ca doar anvelopele de vară să fie perfecte pentru drumurile pe care le faci în sezonul cald.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 338
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 338
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus