Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 55 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 205 55 r16 – produse populare

Mașini ca VW Golf, Audi A4, Skoda Octavia sau Renault Laguna sunt middle class-uri extrem de populare și deci destul de importante ca nișă pe piața de mașini. Din acest motiv, dimensiunile de anvelope vara 205 55 16 fac parte din cele mai vândute tipuri de anvelope. Anvelopele de acest tip sunt destinate mașinilor de pasageri și evoluează și sunt îmbunătățite în mod constant. Astfel, șoferul unui asemenea tip de mașină care alege anvelope vara 205 55 r16 noi, își asigură călătorii confortabile și o siguranță crescută la drum.

La dimensiunile 205 55 r16 anvelope vara, găsești produse fabricate de numeroși producători cunoscuți iar dacă ești în căutarea unor anvelope vara 205 55 r16 ieftine, este foarte simplu să găsești cel mai mic preț dacă utilizezi comparatorul nostru de prețuri.

CAUCIUCURI LA PREȚURI BUNE

Fiind produse de foarte multe companii de pe piața de cauciucuri, dimensiunile 205 55 r16 anvelope vara sunt destul de ușor de găsit în multe magazine online sau în ateliere auto. Pentru foarte mulți ani, aceste dimensiuni, de 205 55 r16 anvelope vara au fost standardul pentru majoritatea mașinilor, drept pentru care în acest moment, poți beneficia de anvelope avansate din punct de vedere tehnologic și al design-ului. Fie că este vorba de șofatul pe drum uscat sau umed sau în alte condiții de drum specifice anotimpului cald, te poți baza pe acest tip de anvelopă (205 55 16 anvelope vara) pentru o călătorie plăcută, și o manevrabilitate crescută.

În general, anvelope vara noi 205 55 r16 corespund unui index de viteza H (o viteză de până la 210 km/h) sau V (o viteză de până la 240 km/h).

ANVELOPE DE MAȘINĂ ECHILIBRATE ȘI SIGURE

Auto Motor und Sport a testat variantele de anvelope de dimensiunile 205 55 R16 și a analizat performanța acestui tip de produs. Aproape toate tipurile de anvelope de acest tip și aceste dimensiuni au demonstrat un echilibru și s-au dovedit a fi modele care o dată echipate, au susținut manevrabilitatea mașinii. De notat sunt rezultatele Dunlop Blu Response. Această anvelopă a convins prin distanța scurtă necesară pentru frânare, pe drum umed, o bună stabilitate în situații de acvaplanare și o rezistență bună la uzură. Modelul de anvelopă de dimensiunile 205 55 R16 de la Continental (PremiumContact 5), Bridgestone (Turanza T001) și Pirelli (Cinturato P7) asigură și ele, conform studiului, călătorii stabile și sigure.

Șoferii care folosesc anvelopele de acest tip le consideră un produs bun – datorită popularității lor, și deci a cererii ridicate, producătorii aduc întotdeauna îmbunătățiri, atât la nivel de design cât și la nivel de proces tehnologic, produselor pe care le lansează. Comparativ cu cauciucurile all season, anvelopele de vară arată rezultate mult mai bune în contactul cu asfaltul fierbinte. Printre metodele prin care poți prelungi durata de viață a anvelopelor se găsesc stilul de condus, felul în care frânezi, dar și drumurile pe care mergi.

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 205 55 r16 ieftine, nu ezita să folosești comparatorul nostru de prețuri – setezi din formularul din pagina principală a site-ului dimensiunile de anvelope necesare pentru echiparea mașinii, apoi alegi din lista de produse anvelope vara ieftine 205 55 r16.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 435
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 435
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus