Filtrul cautat

Anvelope de vară 235 45 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 235 45 R17 – CARACTERISTICI OPTIME PENTRU MAȘINI COMPACTE ȘI MEDIUM RANGE

Anvelope vara noi 235 45 r17 noi sunt foarte populare în rândurile multor categorii de șoferi. Cauciucurile late oferă o forță de tracțiune excelentă dar și manevrabilitate bună. Mai mult, anvelope vara noi 235 45 r17 oferă un extra boost la aspect, atunci când sunt echipate pe mașini compacte sau midsize.

LOOK SPORT ȘI DISTANȚĂ MICĂ DE FRÂNARE

S-a observat că anvelopele mai late sunt de ceva timp preferate pe timp de vară. Pe drum, dacă ești interesat și de felul în care arată mașina ta, aceste anvelope te vor încânta – profilul jos, diametrul interior mare vor da un aspect sport mașinii tale. Mai important – caracteristicile la condus – în special pe asfalt uscat sau ușor umed, găsești anvelope vara ieftine 235 45 r17 care, o dată echipate pe mașină, se vor comporta foarte bine. Informația decisivă este rezistența mare la rulare, care asigură și o aderență bună.

PIRELLI CINTURANO P7 BLUE – CONVINGE PRIN ADERENȚa PE DRUM UMED

Cea mai bună value for money o au cauciucurile de tip Pirelli Cinturato P7 Blue – aderența foarte bună pe șosea umedă și eficiența în consumul de combustibil sunt argumentele care conving. Conform indicatorilor UE, anvelopele sunt marcate cu clasa B pentru consum și clasa A pentru aderența pe drum umed iar viteza maximă este Y, un maxim de 300 km/h. O dată mașina echipată cu aceste cauciucuri, orice condiții de vreme specifice anotimpului cald vor fi la fel de ok – condusul tău va deveni confortabil, independent de orice condiție meteo.

ANVELOPE VARA 235 45 r17 ieftine

Dacă te interesează niște anvelope vara 235 45 r17 pret bun, verifică și comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri! Introduci dimensiunile necesare și alte variabile pe care le cauți la viitoarele tale cauciucuri, iar apoi tot ceea ce îți rămâne de făcut este să alegi vânzătorii care îți oferă cele mai bune condiții de achiziție în termeni de cost, termeni de livrare sau disponibilitate a stocului.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 130
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 130
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus