Filtrul cautat

Anvelope Firestone Roadhawk

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Categoria de prețuri

Anvelope Falken Roadhawk

Anvelopele Falken Roadhawk sunt produse de compania japoneza Falken – una din cele mai cunoscute companii producatoare de anvelope, la nivel international. Anvelopele Roadhawk Falken sunt fabricate din cele mai bune material si cu ajutorul unor tehnologii avansate, dar si cu un design care isi indeplineste cu brio rolul de a creste aderenta. Producatorul ofera o selectie bogata de anvelope pentru diferite sezoane, astfel incat ai la dispozitie o oferta mare atunci cand iti cauti o pereche de anvelope noi.

Compozitia de cauciuc, design-ul caii de rulare dar si tehnologiile integrate in procesul de fabricatie sunt avantaje ale oricarei anvelope marca Falken.

Conform analizelor facute de diferite publicatii de profil, se pare ca anvelopele Falken Roadhawk au un scor excelent la aderenta pe uscat si pe umed si au si un confort sporit. In 2021, revista AutoBuild a identificat precizia ridicata si caracteristicile de siguranta in caz de acvaplanare, dar si distanta mica de franare pe uscat iar ca dezavantaje, mentioneaza uzura ridicata. In acelasi an, la testul de vara ADAC, s-a observat ca aceasta anvelopa echipata pe masina scade consumul de carburant.

Cauti anvelope Falken Roadhawk pret bun?

Cel mai simplu mod in care poti sa gasesti cea mai buna anvelopa pentru masina ta este Falken Roadhawk compari pe euro-cauciucuri – comparatorul de anvelope te va ajuta sa analizezi toate trasaturile modelelor care te intereseaza in mod simplu. Daca ai ales un set de cauciucuri Falken Roadhawk, pe euro-cauciucuri ai la dispozitie cele mai cunoscute magazine online care livreaza anvelope, piese auto si accesorii pe teritoriul Romaniei. Asta inseamna ca e posibil sa ai uneori la dispozitie din partea furnizorilor campanii de reduceri (ex. Black Friday), sau perioade in care la un anumit prag valoric, primesti transportul gratuit. Astfel, daca petreci un pic mai mult timp pe a cauta cel mai bun furnizori si pentru a verifica ofertele in desfasurare, iti cresti sansele sa gasesti Falken Roadhawk pret mic.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 139
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 139
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus