Filtrul cautat

Anvelope de vară 225 45 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 225 45 r17: ANVELOPA PERFECTĂ PENTRU MAȘINILE SPORT COMPACTE

Mașinile din categoria compactă și mid-range, cu un motor puternic, au nevoie de o anvelopă lată pentru a avea suficientă aderență. Acesta este unul din motivele pentru care dimensiunile anvelope vara 225 45 r17 câștigă teren și atenție din partea producătorilor și a consumatorilor. La dimensiunile 225 45 r17 anvelope vara susțin un stil de condus sportiv și au o manevrabilitate excelentă.

CĂLĂTORII CONFORTABILE

Dimensiunea anvelope vara 225 45 17 este o dimensiune foarte versatilă, în multe cazuri este deja parte din echipările standard ale mai multor modele de mașini și nu este rezervată doar șoferilor care vor să se bucure de drumurile pe care merg, la viteze crescute. Dacă alegi anvelope vara 225 45 r17 noi te vei bucura de un produs calitativ, atât din punct de vedere vizual cât și din punct de vedere functional. În afară de binecunoscuții producători ca Goodyear sau Continental, consumatorii au la dispoziție și modele de anvelope vara 225 45 r17 ieftine. Review-urile ADAC arată, totuși, și câteva vulnerabilități ale acestui tip de model de anvelopă.

PERFORMANȚĂ OPTIMĂ

Per total, ADAC a analizat 19 modele diferite ale produsului la dimensiuni 225 45 R17, din care șapte anvelope au convins, având o performanță optimă. Varianta de anvelopă care a câștigat acest test, cu cele mai bune rezultate, este anvelopa de vară Continental (ContiSportContact 5), prin demonstrația de performanță excelentă pe drum umed. Pentru drumuri uscate, anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymetric 2 a performat bine, pe când modele ca Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 și Dunlop Sport Maxx RT sunt și ele modele de încredere, cu performanțe în parametri optimi.

Cât despre costurile unor anvelope vara 225 45 r17 preț găsești pentru orice buget – oferta fiind destul de mare, există variante care pot îndeplini și anumite limitări de buget. Totuși, achiziționarea unor anvelope noi trebuie privită mai degrabă ca o investiție.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 352
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 352
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus