Filtrul cautat

Anvelope de vară 185 65 R15 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 185 65 r15

Anvelope vara 185 65 15 sunt anvelope realizate în mod particular pentru a fi potrivite mașinilor cu pasageri. Aceste produse sunt potrivite vehiculelor mid sized, încadrate în clasa compactă. Produse de tipul anvelope vara 185 65 r15 noi vin cu beneficii importante și sunt optimizate, astfel încât folosirea lor să ajute la un consum mic de combustibil. În plus, aceste anvelope oferă o siguranță sporită și un control bun atât în condiții de drum umed cât și de drum uscat.

PENTRU CE SUNT CEL MAI BUNE ANVELOPELE LA ACESTE DIMENSIUNI?

Cele mai importante funcționalități ale produselor de tip anvelope vara noi 185 65 r15 este rezistența la rulare optimizată, fiindcă acest lucru ajută și la un nivel consum de redus al combustibilului. Acest feature este implementat la cele mai noi tipuri de anvelope și este potrivit pentru cei care sunt obișnuiți să meargă pe distanțe foarte mari. Aceste caracteristici au și avantajul de a ajuta la un condus ecologic, păstrând atmosfera mai puțin poluată.

DEZVOLTAREA ACESTUI TIP DE ANVELOPĂ PENTRU O PIAȚĂ MAI MARE

Unii producători de anvelope livrează această dimensiune de anvelopă cu o emisie de zgomot de 70 dB. Poți cumpăra anvelope vara 185 65 r15 ieftine într-o varietate enormă de capacitate de viteză și load index. Totuși, anvelope vara 185 65 r15 pret depinde foarte mult de la producător la producător datorită diferitelor features care au fost implementate în produs. Totuși, aceste anvelope demonstrează o valoare ridicată prin faptul că oferă confort, siguranță și modalități de economisire a combustibilului.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPELE POTRIVITE PENTRU MAȘINA TA?

Dacă ești în căutarea anvelope vara ieftine 185 65 r15, pe euro-cauciucuri e foarte simplu. Ai acces foarte simplu la formularul de căutare, în care trebuie să introduci datele pe care le ai despre anvelopele potrivite, cu care să-ți echipezi mașina. Dacă nu ești sigur care sunt acele dimensiuni, poți verifica informațiile în documentele mașinii sau analizând cifrele inscripționate pe anvelopele care sunt deja echipate pe autovehicul. După ce ești sigur că ai dimensiunile perfecte, introdu dimensiunile în formularul de căutare. Lista generată, în funcție de eventualele preferințe referitoare la producător sau alte variabile, va cuprinde toate magazinele online serioase care se ocupă de vânzarea produsului tău. Tot ce îți rămâne de făcut este să verifici toate ofertele și să faci comanda. Pentru o mai mare siguranță a perioadei de transport sau alte informații în relație directă cu magazinul de la care ai ales să cumperi, poate fi bine să contactezi și telefonic echipa respectivă.

Anvelopele la aceste dimensiuni sunt opțiuni excelente pentru mașina ta, mai ales atunci când alegi producători cu o istorie solidă în domeniu – există șanse mai mari ca produsele oferite de aceștia să fi fost îmbunătățite în timp, la nivel de design și funcționalități, deci achiziția este mai degrabă o investiție în calitatea drumurilor la volan.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 243
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 243
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus