Filtrul cautat

Anvelope de vară 215 55 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


DIMENSIUNI LA ANVELOPE VARA 215 55 16 – ANVELOPE VARA CU UN PROFIL BUN

Anvelope vara noi 215 55 r16 sunt niște anvelope care au integrate destul de multe inovații pozitive pentru consumator. Tehnologiile folosite de producători sunt îmbunătățite în mod constant și astfel oferă din ce în ce mai multă siguranță la volan. Producători precum Continental, Bridgestone sau Goodyear au lansat concepte îmbunătățite pentru acest model de anvelopă.

VERSATILITATE ÎN DOMENIUL DEZVOLTĂRII

Mai degrabă folosite de mașinile din middle class și compact, anvelope vara 215 55 r16 noi sunt un format care și-a dovedit valabilitatea în urma multora ani de existență pe piață, dar și în urma diferitelor teste, la care rezultatele au fost solide și echilibrate. Se pare că șoferii care conduc mașinile din categoriile amintite mai sus acordă mai multă atenție uzura și consumul de combustibil determinat de anvelope. Aceste aspecte au obligat producătorii de anvelope de vară să includă aceste criterii în producție și să le îmbunătățească în mod constant.

MODELELE NOI IMPRESIONEAZĂ PE DRUMUL UMED

Auto Zeitung a testat de curând modele mai noi și mai vechi ale anvelopelor la aceste dimensiuni, analizându-le performanța. A devenit clar că inovația este singura cale către evoluție. Toate modelele au arătat o foarte bună performanță atât pe drum uscat cât și pe drum umed. Chiar și un producător mai puțin cunoscut ca Apollo a demonstrat performanțe solide cu produsul său Pneu. Primul și al doilea loc, ca și rezultate la aceste teste derulate de Auto Zeitung, au fost ocupate de Continental și Dunlop. Ambele produse au demonstrat un comportament bun pe drum umed, manevrabilitate bună, risc scăzut de acvaplanare și o bună stabilitate laterală a mașinii. O concluzie a acestui test a mai fost că toate profilele noi de acest tip asigură o bună aderență pe șoseaua umedă.

Dacă ești în căutarea anvelope vara 215 55 r16 ieftine, folosește cu încredere comparatorul nostru de prețuri. Anvelope vara 215 55 r16 pret bun vor fi listate și comparate, astfel încât tu să ajungi la cea mai bună achiziție, potrivită bugetului tău. Nu uita că prețul nu ar trebui să fie singurul criteriu pentru care alegi un anumit producător – pe euro-cauciucuri vei găsi anvelope vara ieftine 215 55 r 16 dar și bune, de la producători de top.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 189
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 189
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus