Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 50 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 205 50 17 – ANVELOPE EXCELENTE PENTRU MAȘINI MICI, COMPACTE

Există anvelope care să fi dezvoltat cele mai bune funcționalități ale anvelopelor late și standard? Da, anvelope vara noi 205 50 r17 oferă o aderență excelentă, foarte mult confort la volan și un indice de consum de combustibil cel puțin atractiv. Mai mult, pentru un look sport, alege cele mai potrivite anvelope de 17 inch.

SPECIFICUL FACE DIFERENȚA

Suprafața generoasă, lată, a anvelopei la aceste dimensiuni asigură o suprafață mare de contact și asta aduce cu sine o capacitate de frânare crescută și tracțiune puternică. În același timp, eficiența energiei suferă de la mai multă fricțiune. Cu o anvelopă de 205 mm totuși ești în super siguranță. Combinată cu un amestec de cauciuc potrivit, și cu rizuri eficiente, anvelopele de tracțiune mare pot ajunge să impacteze negativ consumul de combustibil. Adăugând înălțimea anvelopei, de 102.5 mm, stabilitatea și confortul sunt garantate. Această dimensiune de anvelopă este cel mai bine pusă în valoare pe mașinile mici și compacte, cu roți de 17.

EXCELENTE VARIANTE DE ANVELOPE DE VARA PENTRU ORICE BUGET

Nu toate anvelope vara 205 50 r17 ieftine sunt excelente, însă poți găsi variante decente la un preț corect. Pirelli, Continental sau alți producători cunoscuți vor livra anvelope de acest tip la un buget mai mare, însă există și variante bune ale unor producători mai mici. În cazul unor anvelope vara 205 50 r17 pret mic este doar o singură variabilă – trebuie să pui în balanță și ceea ce aduce anvelopa, o dată echipată pe mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 265
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 265
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus