Filtrul cautat

Anvelope Falken Azenis FK510

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Categoria de prețuri

Falken Azenis FK510

Falken este un producator american de anvelope, cu o istorie care incepe in 1983, un sponsor important al mai multor competitii auto (la nivel global) si care se concentreaza pe anvelope de inalta performanta.

Modelul de cauciucuri FalkenAzenis FK510 au un indice de viteza Y, adica o viteza maxima de 300 km pe ora.

Echipandu-ti masina cu o pereche de anvelope Azenis FK510 Falken ai la dispozitie cauciucuri performante, concepute pentru functionarea optima la temperaturi mai mari de 7 grade. Mai mult, niste anvelope Falken Azenis FK510 iti promit, conform producatorului, o manevrabilitate foarte buna, o stabilitate optima la viraje si o capacitate de franare buna.

Soferii cumpara Falken Azenis FK510 si datorita compusilor speciali, care ridica precizia anvelopei. Ca si specificitati la nivel de design, acest model are un numar redus de santuri pe banda de rulare – adica o suprafata sporita de contact cu drumul, acest detaliu avand un impact pozitiv asupra aderentei si a stabilitatii, chiar si atunci cand conduci cu o viteza mai mare.

Pe euro-cauciucuri, gasesti cel mai bun pret Falken Azenis FK510

Folosind functionalitatile euro-cauciucuri, poti sa Falken Azenis FK510 compari cu alte modele de anvelope, la aceleasi dimensiuni. Acest lucru te ajuta sa decizi asupra celui mai bun model, in functie de prioritatile tale si in functie de acele trasaturi ale unei anvelope care te ajuta cel mai mult la volan. Cat despre cel mai bun pret, acest lucru este asigurat de accesul la ofertele celor mai imporante magazine care comercializeaza anvelope online.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 153
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 153
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus