Filtrul cautat

Anvelope de vară 205 60 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 205 60 16 – ANVELOPE DE VARĂ FOARTE POPULARE

Nu e greu să găsești anvelope vara 205 60 r16 noi pentru mașină, oferta de pe piață este foarte bogată, cu multe modele care satisfac toate gusturile. Toți producătorii de mașini realizează anvelope de vară la aceste dimensiuni și vin cu multe trăsături performante, care îmbunătățesc manevrabilitate.

ADERENȚĂ ȘI MANEVRABILITATE PE CAROSABIL UMED

Producători preecum Wanli, Yokohama sau Pirelli au inclus anvelope anvelope vara 205 60 r16 noi în oferta lor, de ceva vreme. Acest lucru se aplică și la Dunlop, producător care prezintă o calitate foarte bună pentru anvelopele de vară cu Sport Blue Response. Această anvelopă impresionează prin numărul mare de striații și cu marginea lată, detalii care permit o aderență bună și o tracțiune excelentă. Mai mult, șoferul care alege acest tip de produs va beneficia de o eliminare rapidă a apei dintre striațiile cauciucului, și astfel scade și riscul de acvaplanare.

EFICIENȚĂ MAXIMĂ

O foarte bună performanță generală este livrată și de producătorul finlandez Nokian, cu produsele Line XL. Anvelopa, la dimensiunile de 205 60 R16 impresionează și prin design-ul sofisticat al căii de rulare. Mai e demn de menționat faptul că multe din materialele folosite în procesul de fabricație sunt prietenoase cu mediul, iar acest lucru crește durabilitatea produsului. Mai mult, acest model produs de compania finlandeză are și o rezistență bună la uzură, astfel încât beneficiile din punct de vedere financiar devin evidente. Mai mult, manevrabilitatea, siguranța și stabilitatea sunt și ele în parametri optimi, astfel încât acest tip de anvelopă este un model excelent în materie de performanță.

Mulțumită ofertei extrem de variată în ceea ce privește anvelope vara noi 205 60 r16, nu trebuie să îți faci griji – cu siguranță vei găsi rapid ceea ce cauți. Dacă vrei anvelope vara 205 60 r16 ieftine, trebuie să folosești comparatorul nostru de prețuri – rapid, va compara anvelope vara 205 60 r16 pret până când tu identifici cea mai bună ofertă pentru bugetul tău. Acum, a găsi anvelope vara ieftine 205 60 r16 este extrem de simplu!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 358
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 358
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus