Filtrul cautat

Anvelope de vară 225 55 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 225 55 17 – PENTRU MAȘINILE SPORT

În ceea ce privește nișa anvelopelor de aceste dimensiuni, oferta este foarte bogată astfel încât consumatorul final are de unde alege. Acest tip de anvelopă este oferit de mulți producători de cauciucuri foarte cunoscuți pentru produsele lor puternice și solide din punct de vedere design și tehnologie a fabricației.

EFICIENȚĂ A ENERGIEI ȘI PERFORMANȚĂ DE MEDIU

Producători de cauciucuri precum Hankook, Goodyear și Michelin au introdus anvelope vara 225 55 r17 noi în oferta lor de foarte mult timp. La fel, și grupul internațional Pirelli, care tocmai a prezentat modelul Cinturato P7 RTF Ecoimpact, un model care a performat excelent în multe din testele la care a participat. Astfel, acest model ar putea să se evidențieze ca și câștigător la categoria sa, în cadrul testului ADAC. Nu e de mirare că acest model de la Pirelli are un design sofisticat la nivel de striații ale cauciucului. Dacă adaugi acestui feature faptul că anvelopa de la Pirelli este environmental friendly, în sensul în care la producția sa sunt folosite doar materiale prietenoase cu mediul, este clar că discutăm de o anvelopă calitativă. La fel de important este faptul că modelul de anvelope vara noi 225 55 r17 de la Pirelli are o eficiență mare din punct de vedere al energiei.

CAPACITATE DE FRÂNARE MARE

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara ieftine 225 55 r17, trebuie să știi că acest model e foarte bun la frânarea pe carosabil umed iar manevrabilitatea este excelentă. Ca să ajungi la cel mai bun anvelope vara 225 55 r17 pret, trebuie să introduci variabilele în câmpul de căutare, astfel încât să ai acces la întreaga ofertă de anvelope vara 225 55 r17 ieftine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 232
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 232
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus