Filtrul cautat

Anvelope de vară 175 65 R14 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 175 65 r14

Anvelope vara noi 175 65 r14 sunt unele din cele mai bune dimensiuni disponibile pe piață în acest moment. Nu numai că modelele de anvelope vara 175 65 14 sunt versatile, ci în același timp acestea oferă confort și durabilitate, cu lățimea cauciucului de 175 mm. Aceste dimensiuni nu sunt stricte, dat fiind faptul că lățimea exactă este dată de fiecare producător în parte. Acest tip de anvelope vara 175 65 14 au un marcaj care indică procentul dintre înălțimea și lățimea cauciucului, în acest caz înălțimea fiind de 65% din lățimea de 175 mm.

ANVELOPE VARA 175 65 R14 noi – CUM ALEGI PRODUCĂTORUL

Anvelope vara au un design care urmărește linii frumoase și confortabile. Fabricarea lor a fost făcută având în vedere durabilitatea și aderența pe aproximativ orice tip de suprafață de drum. Totuși, aceste anvelope vara ieftine 275 65 r14 sunt făcute în mod special pentru a funcționa optim în condiții de vară – atunci când este uscat sau foarte umed. Anvelopele de acest tip este extrem de eficient în condiții umede, păstrând aderența puternică pe suprafața drumului și pot oferi un nivel redus de zgomot în interiorul mașinii. Chiar și în condiții de noroi, când e alunecos și când mașina ta poate să alunece pe drum, te vei putea baza pe aceste cauciucuri. Chiar dacă acestea reduc ușor eficiența combustibului și poate nu sunt cele mai economicoase din anvelope, sunt cele mai bune pentru toate condițiile de sezon cald.

AR TREBUI SA CUMPERI ANVELOPE 175 65 R14?

Dacă te interesează anvelope vara 175 65 r14 ieftine, ar trebui să folosești comparatorul nostru de prețuri. Introduci variabilele pe care le cunoști – dimensiuni și marca pe care o preferi iar euro-cauciucuri.ro îți generează o listă cu toate produsele din categoria respectivă. De acolo poți alege atât prețul care se încadrează cât mai bine în bugetul pe care vrei să-l dedici și poți verifica și magazinul online de la care poți achiziționa anvelope vara 175 65 r14 pret bun. Diferențele de preț pe care e posibil să le întâlnești pot fi de la faptul că acestea sunt livrate în piață de diferiți producători. În general, costul acestui tip de anvelope este mediu, comparat cu alte produse care oferă aceleași tipuri de funcționalități sau chiar mai puține.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 155
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 155
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus