Filtrul cautat

Anvelope de vară 245 45 R18 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE 245 45 R18 – ANVELOPE LATE PENTRU MAȘINI COMPACTE ȘI MIDSIZE

Anvelope vara noi 245 45 R18 sunt un tip de anvelope late, care oferă o tracțiune foarte bună și manevrabilitate precisă. Această dimensiune le încadrează în categoria cauciucurilor late și din acest motiv, sunt echipate pe mașini compacte și middle class.

DESIGN DEOSEBIT ȘI PUTERE SPORITĂ

Printre elementele distinctive ale 245 45 18 anvelope vara găsim și design-ul în linii sportive și manevrabilitatea excelentă, care scot în evidență acest model. Pentru acest motiv, aceste dimensiuni sunt printre cele mai populare din categoria lor. Producători din toate categoriile de preț au lansat pe piață anvelope vara 245 45 r18 pret și compoziție diversă. De la Continental la Wanli, selecția este extensivă și extrem de diversă în termeni de funcționalități și proprietăți ale produsului. Baza livrată de anvelope vara 245 45 18 este concentrată pe calități bune la frânare, manevrabilitate optimă și tracțiune sporită, chiar și la viteze mari.

CE MODEL ALEGI?

Dacă vrei anvelope vara 245 45 r18 ieftine, trebuie să te gândești și la proprietățile unei anvelope bune, astfel încât să investești corect și pe termen lung. Există două modele de anvelope la aceste dimensiuni care au devenit populare pe piață, în urma testelor – Hankook VENTUS S1 EVO K107 și Dunlop SP SPORT MAXX. Acestea sunt la mijloc, din punct de vedere a micilor dezavantaje pe care le prezintă o anvelopă lată – sunt și eficiente în termeni de consum de combustibil, dar sunt și mult mai ușor de manevrat decât alte produse din categorie. În cazul anvelopelor Dunlop, avantajul s-a deplasat către aderența pe drum umed, care e ușor