Filtrul cautat

Anvelope de vară 245 45 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 245 45 177 – POTRIVITE PENTRU MULTE TIPURI DE MAȘINI

Dacă ai o mașină de lux, știi deja că ai nevoie de niște anvelope vara 245 45 r177 cu niște calități care să aibă un impact pozitiv asupra experienței tale la volan. De exemplu, acest format de anvelopă este potrivit pentru mașini precum Mercedes din clasa E sau S, sau alte mașini high quality, deci e important să poți susține o asemenea mașină puternică și frumoasă cu niște dotări pe măsură.

ANVELOPE DE VARĂ DE LA HANKOOK

Există și variante de anvelope vara 245 45 r17 ieftine, cu un preț care începe de la câteva zeci de euro. Problema care poate apărea atunci când alegi anvelope vara 245 45 r17 pret foarte mic este că pe termen lung, există posibilitatea să plătești mai mult– variantele mai ieftine se uzează mai ușor, deci vor trebui înlocuite mai repede, pot crește consumul de combustibil și pot impacta negativ manevrabilitatea.

Modele precum Ventus S1 EVO de la Hankook au convins jurii de la numeroase publicații de profil precum Auto Motor Sport sau Auto Built printr-un comportament foarte bun în condiții de drum umed. Profilul special al anvelopei, în formă de V ajută eliminarea rapidă a apei și adaugă siguranță la condus în condiții de ploaie sau umezeală.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 110
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 110
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus