Filtrul cautat

Anvelope de vară 245 40 R18 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 245 40 18 – PENTRU MAȘINI SPORT

Mașinile sport sunt echipate în general cu anvelope mai late. Acest lucru este necesar la mașinile sport (Audi TT, BMW Z4 sDrive 35i, etc.) datorită faptului că aceste trebuie să aibă o aderență excelentă. Orice altceva – mai mult sau mai puțin în termeni de aderență, dar și de manevrabilitate poate aduce un risc, sau consecințe serioase.

PLĂCEREA CONDUSULUI LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Însăși termenul de mașină sport desemnează o plăcere crescută a condusului. Formatul de anvelope vara noi 245 40 r18 e de obicei lansat pe piață cu o trăsătură cel puțin interesantă – aceste cauciucuri sunt realizate special pentru a fi folosite în condiții de viteză pentru care 300 de km pe oră reprezintă ceva normal. Altă trăsătură a acestor anvelope este comportamentul precis, în sens de manevrabilitate și de reacții ale șoferului care vor deveni foarte rapid mișcări pe șosea. O dinamică bună a experienței de șofat care este potrivită drumurilor uscate sau umede, corespondente sezonului cald.

CE BRAND E MAI BUN PENTRU ANVELOPE VARA 245 40 R18 PRET BUN

Similar cu multe alte modele de cauciucuri produse de companii diferite, performanța în funcție de producător este diferită. Există unele branduri de anvelope de vară la aceste dimensiuni care sunt mult mai bune pe șosea uscată și altele care performează excelent pe șosea umedă. Sport Auto a testat mai multe modele diferite. Câștigătorul testului a fost Pneu, de la Michelin (Pilot Super Sport), pe locul doi s-a situat Pirelli P Zero și pe locul trei – Nokain Z G2. În același timp, toate variantele de anvelope vara 245 40 18 au arătat o performanță buna și funcționalități ale produsului prin care mașina poate fi controlată foarte bine în diferite variante de șosea.

Dacă ești în căutarea anvelope vara 245 40 r18 ieftine, folosește cu încredere comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri.com – introduci datele (dimensiunile sunt cele mai importante) și apoi alegi din lista generată de site-ul nostru produsul, marca și prețul cel mai bun. Astfel, ai la dispoziție o ofertă variată de anvelope vara ieftine 245 40 r18 și poți alege produsul potrivit pentru tine în câteva minute.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 178
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 178
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus