Filtrul cautat

Anvelope de vară 235 55 R18 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 235 55 R18

Categoria anvelope vara 235 55 18 oferă în general un nivel ridicat de confort și siguranță, alături de o aderență bună. Aceste cauciucuri sunt bine echipate pe mașini care necesită anvelope mai mari, având o lățime de 235 mm și sunt unele din cele mai bune anvelope de vară, la un preț relativ mic comparativ cu alte categorii.

CUM ALEGI ANVELOPA POTRIVITĂ?

La dimensiunile 235 55 18 anvelope vara sunt excelente și se dovedesc a fi sportive și viabile, chiar și în situații în care drumul este noroios. Mai ales la viraje bruște, pe un teren noroios, ai nevoie de cauciucuri pe care să te poți baza – aceste viraje fiind destul de periculoase, mai ales atunci când plouă.

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 235 55 r18 ieftine, trebuie mai întâi să te asiguri că acestea vor acoperi nevoile mașinii tale, totul raportat la stilul tău de condus și la drumurile pe care circuli de obicei. Dacă ești atent doar la anvelope vara 235 55 r18 pret mic, există riscul ca pe termen lung, să fii nevoit să dedici un buget mult mai mare – de exemplu, anvelopa se va deforma sau se va uza mai repede decât te aștepți.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 83
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 83
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus