Filtrul cautat

Anvelope de vară 235 45 R18 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 235 45 18 – PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 235 45 r18 vor afla destul de repede că această categorie de anvelope este plină de variante excelente. Producători renumiți, cum ar fi Vredestein, Continental sau Dunlop oferă șoferilor modele bine realizate din această categorie.

STABILITATE ȘI ASPECT UNIC

Anvelopa Ultrac Sessante XL FSL de la Vredestein este un cauciuc care convinge în mod deosebit și impresionează prin manevrabilitate deosebită, datorată unei compoziții de cauciuc inovative care este însoțită de un design al striațiilor de pe cauciuc deosebite. Deci nu este vorba doar de faptul că acest produs asigură un contact optim cu suprafața drumului, ci și de faptul că un astfel de design traduce perfect în mișcare impulsul trimis către roți.

CUM ALEGI ANVELOPA POTRIVITĂ PENTRU TINE?

Buna selecție pe care ți-o oferim pe euro-cauciucuri te va ajuta cu siguranță să identifici atât produsul care ți se potrivește cel mai bine în termeni de preț dar și să-ți poți acoperi cât mai mult din acele detalii care țin de calitatea anvelopei. Folosind comparatorul nostru de prețuri, găsești anvelope vara 235 45 r18 ieftine dar și anvelope vara 235 45 r18 pret un pic mai mare, totul în funcție de standardele companiei care produce anvelopele.

Establezca los colores codificados en el solución de cubos en línea de Rubik y el programa encontrará la solución para usted. Visite Ruwix para artículos interesantes sobre el rompecabezas del cubo.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 183
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 183
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus