Filtrul cautat

Anvelope de vară 225 55 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 225 55 16: CALITATEA ÎNAINTE DE TOATE

Dacă ai analizat vreodata dotările unei mașini de lux, ești familiarizat cu anvelope vara 225 55 16. Mașinile de lux oferă, datorită acestor dotări, experiențe mult superioare altor categorii de mașini, confort sporit, și o plăcere a condusului la cel mai înalt nivel. Dar cât de bună e o mașină chiar și de lux dacă nu este echipată cu cele mai bune dotări?

ANVELOPA STANDARD PENTRU CLASA PREMIUM

Pentru șoferi nu este tot timpul simplu să fie în permanență la curent cu ultimele direcții de dezvoltare ale pieței de anvelope. Toți producătorii – low cost sau premium, își prezintă anvelope vara 225 55 r16. Această dimensiune de anvelopă a devenit deja echipare standard pentru mașinile din clasa premium, precum Mercedes E-Class sau BMW Seria 5.

DE ÎNCREDERE ÎN SITUAȚII CRITICE

Anvelope vara 225 55 r16 noi au calitatea de a fi suficient de aderente atât pe drum umed cât și pe șoseaua umedă. În ciuda vitezelor mari, care ar putea dezechilibra o mașină, aceste anvelope asigură faptul că mașina rămâne controlabilă, și astfel se dovedește a fi de încredere în situații cu potențial critic.

Rezultatele testelor ne arată însă că nu toate modelele de anvelope vara noi 225 55 r16 performează excelent. Ultimele teste pe această dimensiune de anvelopă sunt deja vechi, au fost făcute cu câțiva ani în urmă, de aceea, pentru a fi informat, este mai bine să urmărești publicațiile de profil, de tipul Auto Zeitung pentru a afla cum au fost îmbunătățite aceste anvelope de către fiecare producător în parte. Este de notat că noile modele de anvelope la aceste dimensiuni de la Continental, Dunlop și Goodyear au arătat proprietăți excelente din foarte multe puncte de vedere – deci poți să pornești de la analiza acestora.

Cât despre producătorii care au livrat pe piață anvelope vara ieftine 225 55 r16, cum ar fi Nokian sau Apollo, aceștia au lucrat la a pune la dispoziția șoferilor produse cu proprietăți excelente, care promit călătorii confortabile. În plus, dacă ești în căutarea unor anvelope vara 225 55 r16 ieftine, poți folosi comparatorul nostru de prețuri pentru a găsi anvelope vara 225 55 r16 pret care să fie potrivit pentru bugetul tău.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 157
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 157
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus