Filtrul cautat

Anvelope de vară 225 40 R18 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 225 40 18 – MANEVRABILITATE PRECISĂ

Mașinile sport sunt construite – de la design până la materialele folosite, pentru a avea cât mai multă precizie aerodinamică și o manevrabilitate ridicată. Anvelope vara 225 40 18 noi ajută la acest tip de șofat, pentru mașinile de tip sport, care pot fi manevrate mult mai fin. Se mai observă, la

Îmbunătățirile din această nișă, o creștere a atenției acordată de producători către calitatea aderenței pe drum umed sau uscat, dar și ajustarea produselor la viteze mai mari de 250 km/h.

STABILITATE

Mașini precum BMW 130i sau AUDI S3 sunt mașini care au motoare puternice și sunt echipate cu anvelope la aceste dimensiuni. Modelul de anvelopă de 18 inch asigură o distanță mică de frânare, dar asigură în același timp și stabilitatea, atunci când este vorba de pornire sau de accelerare. Datorită profilului lor lat și puternic, experiența condusului este îmbunătățită iar, dacă conduci cu temperatura potrivită a anvelopei, vei simți că mișcarea ta va fi ca pe șine. Fiind un model potrivit pentru mașinile sport, consumatorii pot alege din foarte multe oferte ale producătorilor, anvelope vara 225 40 r18 pret fiind diferit și în funcție de compania care a scos pe piață produsul. Rezultatele testelor low range poziționează în top mărci precum Hankook (Ventus S1 evo) și Goodyear (Eagle F1 assymetric) sau Michelin.

Dacă vrei anvelope vara 225 40 r18 ieftine, nu uita să folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, pentru a avea acces la întreaga ofertă de anvelope la această dimensiune, dar în funcție de bugetul pe care îl ai disponibil.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 219
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 219
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus