Filtrul cautat

Anvelope de vară 215 65 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 215 65 R16 – ANVELOPE CARE BIFEAZĂ TOATE CERINȚELE UNUI ȘOFER

De obicei, anvelopele 4 x 4 au un aspect mai robust, detaliu care poate avea un impact în aspectul vizual al mașinii pe care sunt echipate. Dimensiunea de anvelope vara 215 65 16 îndeplinește toate cerințele unui șofer, legate de manevrabilitate, forță și rezistență.

O ANVELOPĂ SOLIDĂ

În general, producătorii unor anvelope de asemenea dimensiuni le gândesc exclusiv pentru vehiculele 4 x 4, adică pentru mașini care nu se deplasează exclusiv pe șosea asfaltată. Un punct esențial în dezvoltarea acestor anvelope este a găsi echilibrul, varianta optimă care să ofere cât mai multe în termeni de frânare, aderență, rezistență la uzură. Din fericire, acest punct a fost atins de mulți din producătorii de anvelope cu succes, astfel încât ai șanse foarte bune să găsești anvelope vara ieftine 215 65 r16 la o calitate foarte bună. Folosind comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, poți găsi acele avelope vara 215 65 ieftine dar și bune.

ECHILIBRUL CÂȘTIGĂ

ADAC a desfășurat mai multe teste detaliate pentru a stabili dezavantajele și avantajele exacte ale diferitelor modele de anvelope vara noi 215 65 r16. Rezultatele arată că Pirelli Scorpion Verde aduce multe proprietăți bune atunci când mergi pe drumuri umede și mai convinge și prin gradul de uzură mic, un factor important pentru mulți șoferi. Un alt model de anvelope vara 215 65 r16 pret care reflectă calitatea este Sportrac 3, de la producătorul Vredestein, care a performat excelent pe șosele umede sau uscate, cu mici dezavantaje la nivel de zgomot și uzură.

Cel mai bun rezultat la testele ADAC a fost înregistrat de anvelopele 4 x 4 de la Continental – Cross Contact UHP, care a avut rezultate foarte bune la toate secțiunile testului.

Dimensiunile amintite oferă tot ce ai nevoie pentru o echipare bună, începând cu o călătorie confortabilă. Dacă vrei anvelope vara ieftine 215 65 r16, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, dar nu uita să îți îndrepți atenția și asupra calităților produsului.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 74
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 74
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus