Filtrul cautat

Anvelope de vară 215 55 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 215 55 17 – ANVELOPE PUTERNICE PENTRU MAȘINI MICI ȘI COMPACTE

Anvelope vara 215 55 r17 sunt caracterizate de capacitatea de frânare excelentă și manevrabilitate, tracțiune mare și responsivitate. Mai ales pe asfaltul uscat sau umed, aceste anvelope vara noi 215 55 r17 oferă rezultate spectaculoase. Cea mai bună echipare a acestor cauciucuri este pe mașinile mici și compacte.

ANVELOPE DE VARĂ CONFORTABILE

Din punct de vedere vizual, aceste anvelope la dimensiunile amintite se prezintă destul de sportiv – lățimea mare și design-ul marginilor realizează o imagine de forță. Pentru un stil sportiv de condus, această anvelopă este perfectă – rezistență la rulare, cu un efect pozitiv asupra aderenței. Aceasta, la rândul ei, îmbunătățește tracțiunea, manevrabilitatea și performanțele de frânare. Înălțimea anvelopei crește confortul și astfel acest model de anvelopă este un mix perfect al ambelor atribute.

ANVELOPE VARA 215 55 R17 PreT BUN

Anvelopele de vară nu trebuie să fie scumpe – există exemple precum Marangoni Verso cu o calitate excelentă, la un preț foarte bun. În UE eficiența consumului de combustibil și aderența pe drum umed sunt marcate cu clasa C pe când zgomotul acestei dimensiuni de anvelopă este măsurat la 71 de decibeli.

Dacă vrei să găsești anvelope vara 215 55 r17 ieftine, folosește cu încredere comparatorul de prețuri de pe site-ul nostru – apoi vei alege acel vânzător care îți oferă cele mai bune condiții de achiziție.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 228
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 228
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus