Filtrul cautat

Anvelope de vară 215 50 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 215 50 17 – CONSUM REDUS ȘI CARACTERISTICI OPTIME

Selecția de anvelope vara noi 215 50 r17 este destul de mare. Producători ca Pireeli, Bridgestone și Continental cunosc faptul că această dimensiune le poate aduce avantaje în creșterea vânzărilor, astfel încât oferă produse competitive. Această mărime de anvelope vara 215 50 r17 este populară în rândurile clienților datorită manevrabilității, consumului redus de combustibil și un confort rezonabil la volan, atunci când mașina e echipată cu asemenea cauciucuri.

TRACȚIUNE PUTERNICĂ PENTRU MAȘINI COMPACTE ȘI MIDSIZE

Din punct de vedere vizual, aceste anvelope sunt cel mai potrivite pentru mașinile compacte și midsize. Lățimea, profilul jos și jantele de 17 inch adaugă unui aspect sportiv al mașinii. Banda de rulare are un impact pozitiv în ceea ce privește tracțiunea și specificitățile manevrabilității. Rezistența la uzură și calitatatea anvelopei la frânare sunt calități în plus ale acestui tip de anvelopă. Și confortul la condus este unul optim, anvelopele la aceste dimensiuni oferind performanțe bune.

PERFORMANȚĂ ÎN ORICE CONDIȚII METEO - HANKOOK VENTUS PRIME 2 K115

O anvelopă excelentă este Ventus PRIME 2 K115 de la producătorul Hankook , eficientă și cu o aderență foarte bună. Atributele EU pentru ambele direcții (eficiență în termeni de consum de combustibil și aderență) poziționează anvelopa de la Hankook în clasa B (AG), iar rezultatele pozitive ale unui test desfășurat de revista Auto, Motor und Sport în 2013 a stabilit acest lucru ca fiind excelent aplicat pe experiența de condus. Recomandarea revistei a mai menționat distanța scurtă necesară pentru frânare, confortul crescut la volan – mișcarea fluidă a mașinii dar și zgomotul redus al anvelopelor în mișcare. Anvelopele Hankook Ventus PRIME 2 K1115 sunt anvelope high-performance și au un index de viteză W, adică maxim 270 km/h.

Pentru anvelope vara 215 50 r17 ieftine, nu uita să folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Trebuie doar să introduci variabilele în câmpul de căutare și apoi să alegi din listă de anvelope vara 215 50 r17 pret potrivit pentru bugetul tău.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 148
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 148
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus