Filtrul cautat

Anvelope de vară 215 45 R17 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 215 45 R17 – ANVELOPE SPORTIVE PENTRU MAȘINI COMPACTE ȘI MEDIUM

Dacă-ți echipezi mașina cu anvelope vara noi 215 45 r17, vei avea parte de un feeling atletic atunci când îți vei conduce mașina – mulțumită lățimii și înălțimii specifice, acest tip de anvelopă sunt aprobate pentru viteze care pot ajunge și până la 300 km/h.

LĂȚIMEA ASIGURĂ O TRACȚIUNE OPTIMĂ

Anvelope vara 215 45 17 sunt o decizie des întâlnită pentru echiparea mașinilor compacte sau din categoria medium range precu Audi A3, VW Golf GTI sau Seat Leon Cupra. Prin lățimea de 215 mm, anvelopele au suficient contact cu șoseaua astfel încât șoferul va beneficia și de o rezistență crescută la rulare. Acest lucru este bun în tot ceea ce privește navigația – tracțiune, frânare, comportamentul la manevrare și astfel este o anvelopă mai bună decât cea îngustă. În combinație cu înălțimea de aproximativ 97 mm, aceste anvelope sunt considerate ca aparținând categoriei de cauciucuri late. Totuși, aici găsim o limită – confortul la condus este mult mai bun decât multe din anvelopele mai late de atât.

O ANVELOPĂ IDEALĂ PENTRU CONDIȚII DE VARĂ

Oferta de anvelope vara 215 45 r17 pret optim este imensă și conține atât producători foarte cunoscuți cât și companii mai nișate. Una din cele mai cunoscute produse care intersectează aceasta categorie de dimensiune este Hankook VENTUS PRIME 2 K115, o anvelopă tubeless cu niște calități importante atât în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil cât și aderența pe drum umed. O altă intersecție este cea cu categoria anvelopelor de vară, ca și nivel de zgomot – valoarea de 71 de decibeli este medie.

Dacă ai nevoie de anvelope vara 215 45 r17 ieftine, încearcă să folosești comparatorul nostru de prețuri, de pe euro-cauciucuri.com, vei găsi atât anvelope vara ieftine 215 45 r17 cât și anvelope care necesită un buget mai mare, însă care vor fi o adevărată investiție în confortul și siguranța mașinii tale.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 164
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 164
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus