Filtrul cautat

Anvelope de vară 215 45 R16 pentru auto

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Constructie

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri


ANVELOPE VARA 215 45 R16 – PUTERNICE ȘI SIGURE

Nu e dificil să găsești anvelope vara 215 45 16 care să fie performante chiar și în condiții meteo mai dificile. Ai la îndemână o selecție foarte bună de cauciucuri realizate de producători de top, din care poți selecta acele produse care oferă cât mai multe beneficii dar nu îți vor îngreuna foarte mult bugetul.

FRÂNAREA PE DRUM UMED

În această categorie de dimensiuni, unii producători au lucrat la realizarea unor modele de anvelope care să fie cât mai avansate. Este cazul Michelin și a anvelopei Pilot Sport 3 UHP GRNX EL FSL AO, o anvelopă high quality, care impresionează din toate punctele de vedere. Una din cele mai importante calități ale acestui model este capacitatea de frânare crescută, chiar și pe timp de ploaie abundentă, dar și economia de carburant pe care echiparea ei o aduce mașinii.

Dacă ești în căutarea unor anvelope vara 215 45 r16 ieftine, folosește comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Astfel îți mărești șansele de a găsi acele anvelope vara 215 45 r16 pret bun dar care să reflecte și calitate.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 63
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 63
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus